Μαριάντα Πιερίδη για Νίκο Κουρή – Έλενα Τοπαλίδου: «Καλύτερα να μην το τραβήξουμε άλλο»


Γνωστή έγινε χθες (11/9) η είδηση πως ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει τις φωτογραφίες από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου από το Instagram προφίλ του, ενώ έχει κάνει επίσης unfollow την σύζυγό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το θέμα σχολίασαν στην εκπομπή Summer’s Cool, με την Μαριάντα Πιερίδη να λέει, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ότι: «Όσες φορές έχει τύχει να τους συναντήσω σε κάποια εκπομπή ή να δω και να πέσω πάνω σε φωτογραφίες και βίντεό τους, έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι. Έτσι είναι; Δεν τους ξέρω καθόλου. Καλύτερα να μην το τραβήξουμε άλλο».

Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος Φύκαρης είπε ότι επικοινώνησε με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και εξήγησε πως: «Ο Νίκος Κουρής τον τελευταίο καιρό έχει αποτραβηχτεί λίγο από τα media και από τα social media, είναι λίγο πιο εσωστρεφής. Δεν μου επιβεβαίωσαν ούτε μου διέψευσαν αν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Μου είπαν όμως ότι ίσως αυτή η εσωστρέφειά του και αυτό το αποτράβηγμα να έχει να κάνει και με κάτι που έχει συμβεί στο ζευγάρι».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!