Μαριάντα Πιερίδη για Νίκο Οικονομόπουλο: «Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μία ευαίσθητη στιγμή»


Τα όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά την διάρκεια πρόσφατης συναυλίας του στην Κατερίνη, σχολίασαν σήμερα (24/7) στην εκπομπή «Summer’s Cool».

Αφού προβλήθηκε το βίντεο, η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε: «Γνωρίζοντάς τον και γνωρίζοντας και έναν άλλο καλλιτέχνη που μου τον θυμίζει πολύ, θέλω να πιστεύω ότι είναι μία ευαίσθητη στιγμή του και εκείνη την ώρα αισθάνθηκε έτσι αυθόρμητα να τα πει. Σε αυτά που λέει δεν έχει σε όλα άδικο, μια χαρά τα λέει ο άνθρωπος. Τα έχει πει πολλές φορές».

Ακόμα, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια εξήγησε ότι: «Όταν εκφέρεις την άποψή σου, πρέπει να περιμένεις και τη γνώμη των άλλων από κάτω. Αυτή είναι μία ευαίσθητη στιγμή του Νίκου, επειδή τον ξέρω. Δεν το κάνει επίτηδες και για να διχάσει. Εγώ θα του πω και ένα μπράβο».

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Την πίστη του προς τον Θεό την έχει εκφράσει πολλές φορές. Έχει κάνει και δηλώσεις παλαιότερα που έχουν παρεξηγηθεί, γιατί φάνταζαν από μία άλλη εποχή. Το «Πατρίς-Θρησκεία- Οικογένεια» ήταν μία χουντική φράση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος το λέει πρεσβεύει και αυτό. Πώς, πού και γιατί ένιωσε ότι ντρέπεται να κάνει τον σταυρό του και να πει ότι είναι Έλληνας;».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!