Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά μετά τον «ντόρο» στη συναυλία της


Η Μαρίνα Σάττι έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά στο Instagram, έπειτα από τη δημόσια καταγγελία της γνωστής life coach.

Οι δύο γυναίκες είχαν αρχικά άριστες σχέσεις και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει στην σκηνή την Κατερίνα Σαλακά σε συναυλία στην Χαλκιδική.

Από εκεί λοιπόν, λέγεται σύμφωνα με τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι, ότι ξεκίνησε η παρεξήγηση, που έλαβε χώρα την Κυριακή (08/09) στον Λυκαβηττό.

Αναλυτικά, η life coach βρέθηκε στον συναυλιακό χώρο ζητώντας από την ομάδα της τραγουδίστριας να μπει στα backstage, τονίζοντας πως αποτελεί μέρος της παράστασης. Αυτό δεν κατέστη δυνατόν, με την Κατερίνα Σαλακά να ξεσπάει για «άσχημη συμπεριφορά στο πρόσωπό της και αθέτηση συμφωνίας».

Συνεργάτης της Σάττι διαψεύδει την Σαλακά με επίσημη ανακοίνωση. Το αποκορύφωμα λοιπόν, όλου αυτού του ξεσπάσματος ήταν το unfollow της τραγουδίστριας.

Σημειώνεται εδώ, πως μέχρι στιγμής η life coach ακολουθεί την καλλιτέχνιδα στο Instagram, καθώς επίσης διέγραψε τα βίντεο από το TikTok, με τα οποία την είχε καταγγείλει.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!