Μαρίνα Σπανού: «Υπάρχουν συχνά εντάσεις με τον πατέρα μου» – Γιατί δεν έχει παρακολουθήσει το «Άκρως Οικογενειακόν»


Η Μαρίνα Σπανού ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (06/09) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» με την τραγουδίστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για τη σχέση με τους γονείς της πριν και έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία, που έχει γνωρίσει.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα έγινε ευρέως γνωστή από την πλατφόρμα του Tik Tok και σήμερα οι ζωντανές εμφανίσεις της συγκεντρώνουν πολύ κόσμο.

Μάλιστα, την καλλιτεχνική επιμέλεια των live της Μαρίνας Σπανού επιμελείται ο πατέρας της και ηθοποιός, Χρήστος Σπανός, με τον οποίο εξηγεί πως κατά τα άλλα έχει εκρηκτική σχέση.

Όσο για τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν», στην οποία συμμετείχε ο πατέρας της Μαρίνας Σπανού, η ίδια εξήγησε γιατί δεν την έχει παρακολουθήσει ποτέ. «Δεν το έχω δει, δεν έχει τύχει. Εγώ τα μεσημέρια έτρωγα το φαγητό μου και διάβαζα τα μαθήματά μου».

Η σχέση με τους γονείς της

«Οι γονείς μου δεν έχουν γίνει ποτέ παρεμβατικοί, δεν έχω ακούσει ποτέ «κάνε» ή «μην κάνεις», αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις ή ακόμα και αν έχω γράψει κάτι για να μου πουν, πώς τους φαίνεται. Αυτό θα γίνει όποτε υπάρχει ανάγκη.

Μαζευόμαστε οι τρεις μας στο σαλόνι του σπιτιού και κάνουμε τα μίνι συμβούλια. Η ανάγκη αυτή τα τελευταία χρόνια είναι και επαγγελματική, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου, κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία των live. Επίσης, παίρνουμε μαζί και κάποιες αποφάσεις για την μουσική μου πορεία.

Με τον πατέρα μου έχουμε μια κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές, η οποία μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις γιατί είμαστε και οι δύο έντονοι. Ο μπαμπάς μου είναι εγώ σε θηλυκό. Επειδή λοιπόν, είμαστε πολύ έντονοι χαρακτήρες υπάρχουν συχνά εντάσεις, αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σπανού

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!