Μαρινέλλα: Η κόρη και η οικογένειά της στο πλευρό της μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο – ΒΙΝΤΕΟ


Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ βρισκόταν επί σκηνής.

Η διακεκριμένη ερμηνεύτρια, εν μέσω της παράστασης, έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στους χιλιάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί κάτω από την Ακρόπολη για να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Άμεσα, οι μουσικοί, μέλη της παραγωγής, καθώς και διασώστες έσπευσαν να της προσφέρουν βοήθεια, αναζητώντας την αιτία της αδιαθεσίας.

Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα εκτός σκηνής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια προάστια.

Μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο, η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας, έσπευσαν κοντά της.

Η Τζωρτζίνα Σερπιέρη, βλέποντας τους δημοσιογράφους να περιμένουν έξω από το νοσοκομείο, τους ζήτησε να δείξουν σεβασμό προς την οικογένεια, τονίζοντας ότι πρώτα πρέπει οι δικοί της άνθρωποι να ενημερωθούν για την κατάσταση και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν επίσημες δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο του Fthis.gr

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!