Mark F.Angelo & Shaya θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα MTV Europe Awards 2011!

Έτοιμοι για τα MTV Europe Awards 2011!


Έτοιμοι για τα MTV Europe Awards 2011!

Έτοιμοι για τα MTV Europe Awards 2011!

Έτοιμοι για τα MTV Europe Awards 2011!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το βραβείο MTV BEST GREEK ACT και οι νικητές είναι ο Mark F.Angelo μαζί με την Shaya!  Ο πολυτάλαντος συνθέτης και παραγωγός Mark F.Angelo και η μοναδική Shaya θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις 6 Νοεμβρίου, στα MTV Europe Awards 2011, στο Belfast της Ιρλανδίας με το τραγούδι ”Far from Everything”! Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και αναμένεται ακόμα σκληρότερος αφού οι 2 καλλιτέχνες θα αναμετρηθούν με τους καλύτερους καλλιτέχνες των υπόλοιπων χωρών και μόνο οι 5 πρώτοι σε ψήφους θα βρεθούν στο Belfast!
Φαβορί & εκπλήξεις!
Τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας είναι η το Adele με το Ην.Βασίλειο, οι Swedish House Mafia από την Σουηδία, η Alexandra Stan  με την Ρουμανία και η νικήτρια της Eurovision 2010 Lena από την Γερμανία!  Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως για πρώτη φορά έπειτα από 6 συνεχόμενα έτη δεν είναι υποψήφιος με την Ρωσία ο Dima Bilan!
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!  Θέλετε ο Mark F.Angelo με την Shaya να βρεθούν στην 5άδα του Best European Act 2011; Ψηφίστε στο http://gr.mtvema.com/artists/mark-angelo-and-shaya.
Καλή επιτυχία παιδιά! No far from award, only far from everything!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!