Μαρκέλλα Γιαννάτου: Non stop διακοπές για την ηθοποιό μαζί με την ενός έτους κόρη της, Μελία


Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι αποφάσισε να περάσει φέτος η Μαρκέλλα Γιαννάτου μαζί με την ενός έτους κόρη της, Μελία. Η ηθοποιός βρίσκεται από το Πάσχα στον τόπο καταγωγής της, την Κέρκυρα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή και την αγάπη της οικογένειάς της.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου, την οποία παρακολουθήσαμε όλη τη σεζόν ως «Γερακίνα» στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, βρίσκεται από το Πάσχα στην Κέρκυρα μαζί με την ενός έτους κόρη της. Η πανέμορφη μικρή νεράιδα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της μαζί με τη γιαγιά, τον παππού και τον θείο της, οι οποίοι μένουν μόνιμα στο Νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα είναι η γενέτειρα της ηθοποιού και από εκεί διατηρεί τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Πού αλλού, λοιπόν, θα μπορούσε η Μελία να δει ωραιότερο Πάσχα και να απολαύσει τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα; Μακριά από την πίεση και τους ρυθμούς της Αθήνας, μαμά και κόρη μοιράζονται τις πρώτες σημαντικές στιγμές, εκείνες που αποτυπώνονται και μένουν για πάντα αξέχαστες. Ξεκουράζονται και απολαμβάνουν την οικογενειακή αγάπη, έτσι ώστε να είναι έτοιμες για τις απαιτήσεις του ερχόμενου χειμώνα.

Η ταλαντούχα Μ. Γιαννάτου έχει δεχθεί ήδη πολλές τηλεοπτικές προτάσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, μόλις υπέγραψε για τον νέο ρόλο της σε μια ολοκαίνουργια σειρά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άγχος για επιστροφή, μέχρι να ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα. Έτσι, έλαβε την απόφαση, μετά τις ημέρες του Πάσχα, να μην επιστρέψει στην Αθήνα. Είναι πολύ σημαντικό που η οικογένειά της την έχει βοηθήσει να χαλαρώσει και να χαρεί τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την ηθοποιό και τώρα της αξίζουν η ανεμελιά και η ξεκούραση. Η Μαρκέλλα αναζητεί τις ισορροπίες της και σε αυτή την πορεία αναγέννησης γνωρίζει καλά ότι όλα τα όμορφα θα ξεκινήσουν πάλι από τις ρίζες της, από το σπίτι όπου έζησε τα πρώτα της χρόνια.

Το πανέμορφο μωρό με τα καταγάλανα μάτια μπήκε στη ζωή της για να φέρει την ευτυχία. Πλέον, η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια στην οικογένεια Γιαννάτου είναι η Μελία Αφροδίτη, η Μελιώ όπως την αποκαλούν. Και, μαζί της, ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι είναι μόνο η αρχή.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!