Μάρκος Σεφερλής: Η «σκληρή» απάντηση στην Ζωή Γεράζη μετά τις αντιδράσεις για το σκετς με το Nemo


Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε την απάντησή του στην ηθοποιό, Ζωή Γεράζη, η οποία έκανε ένα Instagram story απευθυνόμενο στον κωμικό ηθοποιό.

Αναλυτικά, η ηθοποιός που συμμετάσχει στη «Γη της ελιάς» δεν πήρε θέση για εκείνον και την νέα παράστασή του, αλλά αναδημοσίευσε ένα κείμενο, που αναφέρεται στα non binary άτομα.

Αντιδράσεις φαίνεται να έχει προκαλέσει η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, «20 χρόνια Δελφινάριο» και ο τρόπος που διακωμωδεί το Nemo, τον νικητή της Eurovision 2024. Υπενθυμίζουμε, πως το Nemo δηλώνει ένα άφυλο άτομο.

Η απάντηση του κωμικού ηθοποιού

«Καταλαβαίνετε τώρα ποια είναι η διαφορά!

1. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός
αποκαλείται από τον δημοσιογράφο ως «η Ειρήνη από τη Γη της Ελιάς».
Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει ονοματεπώνυμο: Μάρκος Σεφερλής!

2. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, δεν γνωρίζω αν εκτός από την τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε κάποιο θέατρο.
Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, όλοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία 20 χρόνια διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, στα οποία και εμφανίζεται ανελλιπώς! Τα συμπεράσματα δικά σας!», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της ανάρτησής του.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!