Μάρκος Σεφερλής προς παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών: «Θα σας ξεμπροστιάσω όλους» – ΒΙΝΤΕΟ


Λάβρος κατά παρουσιαστών ψυχαγωγικών εκπομπών εμφανίστηκε σε ανάρτησή του ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα (16/9) σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις στις εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα.

Στην επικαιρότητα λόγω του… Nemo

Ο Μάρκος Σεφερλής τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα σχετικά με τη παράσταση του. Μέρος αυτής, περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024. Από την πρεμιέρα και μετά, άρχισαν να διαρρέουν στα social media, αποσπάσματα και πολλοί ήταν αυτοί που άσκησαν κριτική. Χαρακτηριστική ήταν, μάλιστα, η ανταλλαγή σχολίων μέσω των social media με τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο. Υπήρχαν, όμως, και αρκετοί υποστηρικτές του κωμικού, που εξέφρασαν την άποψη ότι κάνει σάτιρα.

«Έβαλαν λυτούς και δεμένους»

Ο γνωστός ηθοποιός στο βίντεο που ανάρτησε είπε χαρακτηριστικά ότι πρωινές εκπομπές έβαλαν «λυτούς και δεμένους», προκειμένου να του αποσπάσουν κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα. Επειδή όμως αρνήθηκε, οι ίδιες εκπομπές, όπως τόνισε, είπαν διάφορα για εκείνον. Στο τέλος δε του μηνύματός του, προειδοποιεί πως «θα ξεμπροστιάσει τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών με επιχειρήματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!