Μάρκος Σεφερλής: Σφοδρές αντιδράσεις για τη νέα παράστασή του – Το σκετς που προκάλεσε «βροχή» σχολίων στο «Χ»


Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Αποσπάσματα από το έργο έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, με μεγάλο μέρος των χρηστών των social media να μην κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τον γνωστό ηθοποιό.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ένα σκετς, στο οποίο ο Μάρκος Σεφερλής μεταμφιέζεται ως Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή Eurovision και κατάφερε να νικήσει στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν βίντεο από την παράσταση στο διαδίκτυο, δεκάδες χρήστες κατηγορούν τον ηθοποιό πως κοροϊδεύει τον τραγουδιστή και γενικότερα τα άτομα που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες που συχνά βάλλονται.

«Συγνώμη αλλά όποιος γελά με αστεία τύπου Σεφερλής, για χοντρούς, ομοφυλόφιλους, ανθρώπους με πεταχτά αυτιά, μεγάλη μύτη, που τραυλίζουν, που ψευδίζουν, που κουτσαίνουν, και είναι πάνω από 4 ετών είναι μέρος του προβλήματος. Ειδικά αν πληρώνουν και εισιτήριο γι’ αυτό», έχει γράψει χαρακτηριστικά ένας χρήστης του X (πρώην Twitter).

Δείτε μερικά από τα σχόλια



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!