McConaughey – Witherspoon μαζί;

Σε νέα ταινία!


Σε νέα ταινία!

Σε νέα ταινία!

Σε νέα ταινία!

Ο σκηνοθέτης Jeff Nichols σχεδιάζει να κάνει ένα follow up του επιτυχημένου ‘Take Shelter’ με πρωταγωνιστές τους Michael Shannon και Jessica Chastain. Πρόκειται για το ‘Mud’, στο οποίο έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει ο Matthew McConaughey, ενώ η Reese Witherspoon βρίσκεται σε συζητήσεις για τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Nichols υπογράφει και το σενάριο που θέλει τον κεντρικό ήρωα (McConaughey) να είναι φυγάς και να προσπαθεί να ξεφύγει τόσο από τους ανθρώπους του νόμου, αλλά και από τους κυνηγούς επικηρυγμένων. Στην πορεία, ξεκινά μια περίεργη φιλία με ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο τον βοηθά να ξαναβρεθεί κοντά στη γυναίκα που αγαπά (Witherspoon). 
Το παιδί που θα βοηθήσει τον ήρωα να ξεφύγει από το νόμο, αλλά και από μερικούς παλιούς του γνώριμους από τον υπόκοσμο και να ξαναβρεί το άλλο του μισό, θα είναι ο Tye Sheridan του ‘Δέντρου της Ζωής’. “Ο Jeff Nichols έγραψε μια όμορφη ιστορία με πλούσιους χαρακτήρες που παίρνουν πολύτιμα μαθήματα από καταστάσεις που αλλάζουν τη ζωή τους. Με το όραμα του Jeff, αυτό θα είναι ένα έργο τέχνης”, δήλωσε άνθρωπος της παραγωγής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!