MEGA: Αυτές οι αλλαγές εξετάζονται για τη νέα σεζόν…


Ανακατεύεται η τράπουλα στο MEGA και θα δούμε αλλαγές, από τη νέα σεζόν βέβαια, τόσο όσον αφορά την πρωινή όσο και τη μεσημεριανή ζώνη μιας και γίνονται κρούσεις σε παρουσιαστές εκτός καναλιού αλλά και εσωτερικές μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, διευθυντής του Youfly.com στον αέρα της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΙ, μπορεί να είναι νωρίς, ωστόσο πριν φύγει το 2023, αρκετά πρόσωπα θα μπουν σε συζητήσεις με το MEGA, είτε παρουσιαστές είτε γενικότερα άτομα των ομάδων που πλαισιώνουν τα πάνελ. Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου λήγει την φετινή χρονιά και έτσι είναι εύλογο να συζητήσει μέσα στο επόμενο διάστημα με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι.

Επίσης, εκτός από τις αλλαγές που θα δούμε στην μεσημεριανή ζώνη του MEGA, μιας και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως δεν θα συνεχίσει η εκπομπή “Ελένη”, εξήγησε πως θα σημειωθούν διαφοροποιήσεις και στις υπόλοιπες ζώνες.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανόν να δούμε την μετακίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου στην καθημερινή πρωινή ζώνη του καναλιού, κάτι που ακούγεται ήδη από πέρσι, όμως δεν ευδοκίμησε, ωστόσο η ιδέα υπάρχει ακόμα στο τραπέζι.

Στις αρχές του 2024, λοιπόν, το MEGA θα πάρει τις αποφάσεις του για την νέα τηλεοπτική σεζόν, στις οποία θέλει οπωσδήποτε αλλαγές.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!