MEGA: Ανατροπή σοκ με την πρεμιέρα της Δ.Μπάρκα – Πότε αρχίζει;


Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσουκαλά στο youfly.gr, μια μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε με την πρεμιέρα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο Mega, Πάμε Δανάη.

Αρχικά,στη συγκεκριμένη ψυχαγωγική εκπομπή το πάνελ φαίνεται πως κλείδωσε ενώ θα δούμε και αλλαγή στην ώρα προβολής. Η τελευταία προσθήκη είναι αυτή της δημοσιογράφου Μαρίας Ένεζλη. Ένα ακόμη πρόσωπο που μετά από 8 χρόνια αφήνει το STAR και εντάσσεται στο team της εκπομπής, είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Βασιλειάδης που μετακινείται στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στη θέση του βοηθού αρχισυντάκτη. Ο Άρης Καβατζίκης παραμένει κανονικά στο πλάι της Δανάης Μπάρκα.

Επίσης, σύμφωνα με το όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνει τη πρωινή ζώνη (η εκπομπή θα ξεκινάει 9:20) και αμέσως μετά παίρνει σκυτάλη η Δανάη Μπάρκα, η οποία ουσιαστικά αναλαμβάνει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη.

Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA;

Αναφορικά τώρα με το πότε θα γίνει η πρεμιέρα, φαίνεται πως έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς όπως είδαμε στο επίσημο πρόγραμμα του Mega, δεν θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου όπως οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 13:40, δίνοντας πάσα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!