Μέγκαν Μαρκλ: Η κίνηση που «πρόδωσε» ότι θέλει να τα ξαναβρεί με την Βικτόρια Μπέκαμ


Κλάδο ελαίας φαίνεται ότι προσφέρει η Μέγκαν Μαρκλ στην Βικτόρια Μπέκαμ και θέλει να τα βρουν μετά τη διαμάχη τους, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Οι Μπέκαμ και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συνδέονταν με στενή φιλία αλλά φημολογείται ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καμία επαφή.

Το 2018, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να τηλεφώνησε στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και κατηγόρησε τόσο αυτός όσο και την Βικτόρια Μπέκαμ ότι διαρρέουν πληροφορίες στον Τύπο για εκείνον και την Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε έξαλλος με το συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

Αργότερα την ίδια χρονιά ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να σνόμπαρε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε ένα ταξίδι 22 ωρών από το Λονδίνο στο Σίδνεϊ μετά από πρόκληση του δούκα για να παρευρεθεί στους Αγώνες Invictus.

Μετά τη ρήξη ανάμεσα στα δύο ζευγάρια η Μέγκαν Μαρκλ σταμάτησε να φοράει ρούχα που φέρουν την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ. Στην πρόσφατη τετραήμερη «βασιλική» επίσκεψη του ζεύγους στην Κολομβία, όμως, η δούκισσα του Σάσσεξ έκανε στροφή 180 μοιρών.

Την πρώτη κιόλας ημέρα, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα μεταξωτό καφέ πουκάμισο σοκολατί χρώματος που ανήκει στον οίκο της Βικτόριας Μπέκαμ.

Το πουκάμισο προερχόταν από μία συλλογή ρούχων που κυκλοφόρησε το 2020. Επειδή η Μέγκαν Μαρκλ σπάνια φοράει δύο φορές τα ίδια ρούχα τα βρετανικά ΜΜΕ εικάζουν ότι αυτή ήταν μία κίνηση για να δείξει στην σχεδιάστρια ότι η διαμάχη τους έχει τελειώσει.

Ο ειδικός σε θέματα εμπορίου, Νικ Ιντ είπε ότι «το να φοράει η Μέγκαν, Βικτόρια Μπέκαμ όταν όλος ο κόσμος την παρακολουθεί στην περιοδεία της στην Κολομβία είναι μια έξυπνη κίνηση».

Και συνέχισε: «Και οι δύο είναι δύο από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη με εξαιρετικά διάσημους συζύγους. Με την Μέγκαν να δείχνει την υποστήριξή της φορώντας Βικτόρια Μπέκαμ θα είναι ένα θετικό σημάδι και καλές δημόσιες σχέσεις για τη Μέγκαν και την εμπορική μάρκα της».

Ο Νικ Ιντ υποστήριξε ότι Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να ξαναφτιάξει την σχέση της με την Βικτόρια Μπέκαμ για χάρη της νέας επιχειρήσης της με προϊόντα ευζωίας, την America Riviera Orchard.

Ο ειδικός σε θέματα εμπορικών σημάτων τόνισε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα επιδιώξει να «μαλακώσει την εικόνα της» και το να τα βρει με την σχεδιάστρια θα μπορούσε να είναι ένας καλός δρόμος προς αυτή την κατεύθυνση.

«Νομίζω ότι καθώς βλέπουμε τη Μέγκαν να εξελίσσεται σε επιχειρηματία lifestyle, σαν τη νέα Μάρθα Στιούαρτ, θα προσπαθήσει να μαλακώσει την εικόνα της. Το να κάνει τον τρόπο ζωής της πιο προσιτό και να αγκαλιάσει τη μόδα και να υποστηρίξει άλλες γυναίκες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνει αυτό», σημείωσε ο Νικ Ιντ.

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε το πουκάμισο από την συλλογή Μπέκαμ σε μία εκδήλωση για το ψηφιακό μέλλον του πλανήτη. Σύμφωνα με τον Νικ Ιντ η απόφαση της δούκισσας του Σάσσεξ να φορέσει το πουκάμισο σε μια τέτοια εκδήλωση θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι επιθυμεί να διαλύσει κάθε αρνητική διάθεση στο διαδίκτυο σχετικά με τη διαμάχη των Σάσσεξ και των Μπέκαμ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!