Μέγκαν Μαρκλ: Πίστευε ότι είναι η νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα – Δεν ήθελε να είναι κατώτερη από την Κέιτ Μίντλετον


Η Μέγκαν Μαρκλ θεωρούσε τον εαυτό της την «νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα» της βασιλικής οικογένειας και δεν ήταν ευχαριστημένη που ήταν «κατώτερη» από την Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τον συγγραφέα, Τομ Μπάουερ.

Ο συγγραφέας στο βιβλίο του «Ο Οίκος των Μπέκαμ» αναφέρεται στην σχέση και την καριέρα της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ωστόσο αποκαλύπτει και παρασκήνιο από τις φιλίες τους εντός της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και την ταραχώδη σχέση τους με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Έτσι στο βιβλίο το Τομ Μπάουερ υποστήριξε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θεωρούσε ότι είναι «η νέα Νταϊάνα της βασιλικής οικογένειας» μετά την επιτυχία που είχε η πρώτη της περιοδεία μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην Αυστραλία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζευγαριού στην Αυστραλία, δούκισσα του Σάσσεξ ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Άρτσι.

Ωστόσο, ο διάσημος βιογράφος υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν δυσαρεστημένη που «στη βασιλική ιεραρχία ήταν κατώτερη από την Κάθριν, δούκισσα του Κέιμπριτζ και μελλοντική βασίλισσα». Στο παρελθόν η Μέγκαν Μαρκλ είχε αναφέρει πόσο ασυνήθιστο της φάνηκε να υποκλίνεται στην βασίλισσα Ελισάβετ και είχε υποστηρίξει στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan ότι της θυμίζε «μεσαιωνική εποχή».

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αποχώρησαν από εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και τώρα ζουν σε μια έπαυλη 12 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι, πέντε ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, τριών ετών.

Φωτογραφία: ΑΡ

Το βιβλίο για το ζεύγος Μπέκαμ σημειώνει ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε επίσης ενοχληθεί που η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη από εκείνη.

Ο Τομ ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ «είχε μεγαλοπιαστεί» όταν συναντήθηκε πρώτη φορά με την Βικτόρια Μπέκαμ εξαιτίας της θέσης της στη βασιλική οικογένεια και επίσης επειδή η δούκισσα θεωρούσε ότι είχε ελάχιστα κοινά με το πρώην Spice Girl.

«Στον κόσμο των διασημοτήτων της Μέγκαν, η κατάταξη εξαρτιόταν από τον πλούτο και τη φήμη. Ως έμπειρη μηχανορράφος, η Μέγκαν είχε την αυταπάτη ότι η θέση της στη βασιλική οικογένεια την τοποθετούσε πάνω από τη Βικτόρια στην κοινωνική ιεραρχία», είπε ο Τομ Μπάουερ.

Και συνέχισε: «Εκνευρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι οι Μπέκαμ είχαν σημαντικά μεγαλύτερο πλούτο από την ίδια. Είχαν στην κατοχή τους πέντε σπίτια, είχαν συνεχή πρόσβαση σε ιδιωτικά τζετ, προσκλήσεις για ιστιοπλοΐα σε γιοτ και πολύ περισσότερα χρήματα. Και σύντομα θα γινόταν δούκισσα».

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Βικτόρια φέρεται να έκανε προσπάθεια να γίνει φίλη με τη Μέγκαν, λόγω της μακροχρόνιας φιλίας της οικογένειάς της με τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!