Μενίδι: Διαρρήκτης αρπάζει ακόμη και ρούχα από την μπουγάδα – Καρέ καρέ οι κινήσεις του


Καρέ καρέ καταγράφονται οι κινήσεις ενός διαρρήκτη, ο οποίος εισέβαλε σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου, στο Μενίδι.

Σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνεται ο δράστης να κρατάει έναν φακό και έναν λοστό. Περνάει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να προσεγγίσει το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

Αναρριχάται, φτάνει στο μπαλκόνι και παραβιάζει την αποθήκη του σπιτιού, την ώρα που οι ιδιοκτήτες βρίσκονται μέσα. Μάλιστα, ο θρασύτατος διαρρήκτης αρπάζει ακόμη και ρούχα από την μπουγάδα που είναι απλωμένη στο μπαλκόνι.

Σε άλλο βίντεο, καταγράφεται ένας άλλος διαρρήκτης την ώρα που επιχειρεί να παραβιάσει φεγγίτη στην ταράτσα μεζονέτας.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι οι κλοπές και οι διαρρήξεις έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και ότι η γειτονιά τους έχει μετατραπεί σε γκέτο. «Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια, φοβόμαστε», λέει μία γυναίκα στην κάμερα.

Στην καρδιά του γκέτο βρίσκεται και μία εγκαταλελειμμένη οικία, την οποία έμποροι όπλων από την Αλβανία είχαν μετατρέψει σε αποθήκη οπλισμού. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα απ’ όλους τους χώρους της παλιάς διώροφης κατοικίας σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν ποιοι είχαν επισκεφτεί πρόσφατα το  κτίριο αλλά και ποιοι είχαν προμηθευτεί τον βαρύ οπλισμό.

Δείτε το βίντεο:

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!