Mente Fuerte: Μιλάει ανοιχτά για τη χρήση ουσιών – «Έχω δοκιμάσει τα πάντα – Πήγαινα σχολείο για να πιω»


Ο Mente Fuerte ήταν ο νέος καλεσμένος στο Podcast της Μαρίας Σολωμού «Μαρία τη νύχτα» με τον γνωστό τράπερ να παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ανάμεσα στις θεματικές, που σχολίασαν η ηθοποιός και ο τράπερ ήταν αυτή των ναρκωτικών ουσιών. Με ειλικρίνεια λοιπόν, η Μαρία Σολωμού ανέφερε, πως είχε κάνει χρήση μέχρι μία συγκεκριμένη ηλικία. Και ο Mente Fuerte με τη σειρά του, προχώρησε σε μια αντίστοιχη εξομολόγηση παραδεχόμενος πως τα έχει δοκιμάσει όλα.

«Και εγώ έκοψα το μαύρο στα 18 μου γι’ αυτό το λόγο (επειδή πάθαινα κρίσεις πανικού, όπως ανέφερε και η Μαρία Σολωμού)», είπε αρχικά ο Mente Fuerte.

Στη συνέχεια, ο τράπερ είπε: «Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα εκεί στο Λύκειο. Στα 18 τα έκοψα όλα και το κανονικό τσιγάρο. Είμαι πολύ κατά, όχι να μην κάνεις εσύ, δεν με ενοχλεί, δεν συμφωνώ όμως, ξέρω το κακό που σου κάνει. Δεν βγαίνει κάτι καλό από όλο αυτό. Και το ότι ξεχνάω θεωρώ ότι έπαιξε το ρόλο του αυτό. Εγώ πήγαινα σχολείο για να πιω μαύρο. Όλοι νομίζουν ότι τα πίνω όλα, όταν τους λέω ότι δεν πίνω τίποτα, με κοιτάνε καλά καλά».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!