“Μερικοί το προτιμούν καυτό” στο Παλλάς

Από τον Οκτώβριο.


Το καστ της νέας παράστασης που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής αποτελείται από τους Μακρυπούλια, Ζουγανέλη, Αθερίδη και Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς με το κότερο του δεν είναι η μόνη έκπληξη που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής για τη σκηνή του θεάτρου Παλλάς από τον προσεχή Οκτώβριο.

Δεκαμελής θα είναι η ορχήστρα που θα συνοδεύει τους 21 ηθοποιούς στο μιούζικαλ “Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό” που γνωρίσαμε μέσα από την πασίγνωστη κινηματογραφική επιτυχία του Billy Wilder.

Τον ρόλο της εκρηκτικής ξανθιάς Sugar που σφράγισε ανεξίτηλα με την ερμηνεία της η λαμπερή Μέριλιν Μονρόε, αναλαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ, τους χαρακτήρες των δύο μουσικών που αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε γυναίκες προκειμένου να ξεφύγουν από τους γκάνγκστερς ερμηνεύουν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Εκτός από τη σκηνοθεσία ο Σταμάτης Φασουλής υπογράφει και τη μετάφραση. Η Νάντια Κοντογεωργίου και ο Λευτέρης Ελευθερίου πλαισιώνουν τους πρωταγωνιστές. Τα κοστούμια είναι της Ντένης Βαχλιώτη και οι φωτισμοί της Ελευθερίας Ντεκώ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!