Μες στα χρώματα είναι οι Minor Project

Ήρθε η ώρα να μάθεις ποιοί είναι…


Ήρθε η ώρα να μάθεις ποιοί είναι…

Ήρθε η ώρα να μάθεις ποιοί είναι…

Ήρθε η ώρα να μάθεις ποιοί είναι…

Οι Minor Project είναι νέοι, φρέσκοι και μελωδικοί. Ολοκλήρωσαν το πρώτο τους άλμπουμ και μας παρουσιάζονται μέσα από αυτό. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «In Colors».
Και δεν λένε ψέματα.
Τα τραγούδια τους έχουν απ’ όλα τα χρώματα. Λίγο πιο γκρι και θαμπά μα και κάποια φωτεινά.
Η «Χατζιδακική» ευαισθησία συναντιέται με τις πιο σύγχρονες ενορχηστρώσεις και το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και καλαίσθητο.
Στο παρθενικό αυτό άλμπουμ των Minor Project συμμετέχει και η Μαριέττα Φαφούτη στο τραγούδι «Fairy Tale».
Το δισκάκι κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή από τον ιστότοπο της Antelma Music, της δισκογραφικής εταιρείας του Στάθη Δρογώση, όπου μπορείτε είτε να το «κατεβάσετε» είτε να το παραγγείλετε.
Είναι σημαντικό μέσα στην αντάρα της εποχής να βλέπεις παιδιά με μπάντες (όπως παλιά) να δημιουργούν νέες μουσικές και νέα τραγούδια.
Οι ίδιοι είπαν: «Αν μπορούσαμε να βάλουμε τις σκέψεις μας όλες σε ένα σαραντάλεπτο άκουσμα, να τις κάνουμε μουσική και να τις τραγουδάμε στο δρόμο τη νύχτα. Αν προσπαθούσαμε να κάνουμε αυτούς που αγαπάμε βαθιά να χαμογελάσουν και αυτούς που φυγάδεψαν τη ζωή μας να ντραπούν και να αλλάξουν πορεία. Αν είχαμε έναν τρόπο να πούμε στους φίλους, στους γονείς, σε όσους σημάδεψαν την παιδική μας ηλικία, αλλά και τη ζωή μας ως “μεγάλοι”, ότι αυτό που είμαστε σήμερα δεν είναι τόσο αγνό και παιδικό όσο το φανταζόμασταν τότε. Αν είχαμε ελπίδα για μια ζωή που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν θα είχε χρώμα, ή τουλάχιστον χρώμα που σε κάνει να μισείς και να στέκεσαι απέναντι αντί να στέκεσαι δίπλα, θα διαλέγαμε αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Είναι χαρά μας μεγάλη που η Αντέλμα μας βοηθάει σε όλο αυτό.»
Περισσότερα γι’ αυτούς μπορείς να μάθεις στο www.minor-project.com
Καλή σας ακρόαση.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!