Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους του Γιώργου Παπαευσταθίου που μαγεύει

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνει τις παραστάσεις του ο Θιάσος “ΑΔΡΑΧΤΙ” με το κλασικό έργο του Μαρκ Τουέιν ” Ο Πρίγκιπας και ο Φτωχός”. 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνει τις παραστάσεις του ο Θιάσος “ΑΔΡΑΧΤΙ” με το κλασικό έργο του Μαρκ Τουέιν ” Ο Πρίγκιπας και ο Φτωχός”. 

Ο αγαπημένος φίλος Γιώργος Παπαευσταθίου έχει ετοιμάσει μία προσεγμένη παράσταση που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους όλο τον χειμώνα στο θέατρο “Αλέκος Αλεξανδράκης”. Μια υπερπαραγωγή με περιστρεφόμενα σκηνικά, κουστούμια και σκηνικά που σε ταξιδεύουν στον μεσαίωνα, αρκετά χαμηλό εισητήριο και καταπληκτικές ερμηνείες. Οι δύο νέοι θιασάρχες (Γιώργος Παπαευσταθίου και Χριστίνα Σιμιτζή) είναι ήδη στην αναζήτηση του νέου έργου για την επόμενη θεατρική σαιζόν και τονίζουν ότι “στόχος μας είναι η ελπίδα, το όνειρο, ο σεβασμός προς τον θεατή και πάνω από όλα να αποδείξουμε ότι η τέχνη και ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Έχουν δικαίωμα όλοι σε αυτό.”

Προλαβαίνετε να το δείτε … Μην το χάσετε !!  

alt

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαευσταθίου
Θεατρική απόδοση-διασκευή: Γιώργος Φραντζεσκάκης
Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά
Φωτισμοί: Χριστίνα Σμιτζή, Αγγελίνα Παγώνη
Σκηνογραφία: Αγγελίνα Παγώνη
Σκηνικά, κουστούμια: Βαγγέλης Λιοντής
Μουσική διδασκαλία: Χριστίνα Σιμιτζή
Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων: Άγγελος Αντωνιάδης, Θοδωρής Παπαδόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Παπαευσταθίου, Χριστίνα Σιμιτζή, Μανώλης Καζαμίας, Ζωή Αβραμίδου, Δέσποινα Μακρή και Αγάπη Παπαθανασιάδου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!