Μια τρελή επιθεώρηση: «Ελλάδα Αμάν με Τρόικα και Σουλεϊμάν»

Στην Πελοπόννησο κάνει περιοδεία η επιθεώρηση «Ελλάδα Αμάν με Τρόικα και Σουλεϊμάν» που έχει κατακτήσει τους θεατές , αφού σε μια εποχή μελαγχολίας σκορπίζει γέλιο με τον εκπληκτικό Σπύρο Μπιμπίλα στο ρόλο της τηλεοπτικής Χουρρέμ!!


Στην Πελοπόννησο κάνει περιοδεία η επιθεώρηση «Ελλάδα Αμάν με Τρόικα και Σουλεϊμάν» που έχει κατακτήσει τους θεατές , αφού σε μια εποχή μελαγχολίας σκορπίζει γέλιο με τον εκπληκτικό Σπύρο Μπιμπίλα στο ρόλο της τηλεοπτικής Χουρρέμ…

Στην παράσταση προστέθηκε πρόσφατα και ο Στάθης Ψάλτης, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε ρήξη με τον θεατρικό επιχειρηματία Μάρκο Ταγάρη κι αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Θέατρο Δυτικής Αθήνας.

Στην επιθεώρηση συμμετέχει και η Εφη Θώδη  που  αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε από τον φίλο της και ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση κι έτσι  την βλέπουμε στο «Ελλάδα Αμάν με Τρόικα και Σουλεϊμάν», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Στάθης Ψάλτης, η Καίτη Παπανίκα, η Τζένη Ζαχαροπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σπύρος Θεοδόσης, ο  Χρήστος Φωτίδης, ο Χριστόφορος Ζήκας, η Στέφη Ζαχαροπούλου κ.α σε σκηνοθεσία και κείμενα Θάνου Ζήκα.

Η Εφη Θώδη είχε πεί για την παρουσία της στην επιθεώρηση «Μετά το τέλος κάθε παράστασης θα τραγουδάω το νέο μου τραγούδι, τον “Σουλεϊμάν”, το οποίο ο κόσμος έχει αγαπήσει» .

«Εχω επανέλθει πολύ δυνατή» δηλώνει και μάλιστα είναι πολύ πιθανό μετά το τέλος και της θεατρικής περιοδείας της να φτιάξει βαλίτσες για το εξωτερικό, καθώς έχει δεχτεί προτάσεις από ομογενείς σε Αμερική και Καναδά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!