Μια βραδιά με την Γιοβάννα

“Πάντα υπάρχει χαρά”


“Πάντα υπάρχει χαρά”

“Πάντα υπάρχει χαρά”

“Πάντα υπάρχει χαρά”

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που ακούαμε τη Γιοβάννα να δίνει συναυλία. Έχουμε μάθει να δηλώνει ρο παρόν μέσα από τα βιβλία αλλά ια μια και μόνο βραδιά θα εμφανιστεί με τη συνοδεία του Θεόδωρου Κοτεπάνου, στο πιάνο, με τραγούδια ελληνικά και ξένα τραγούδια του χθες και του σήμερα, σε μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στις 20:30.

Με αφετηρία Έλληνες συνθέτες όπως τους Μίμη Πλέσσα, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Σπανό, Σταύρο Ξαρχάκο, Σπήλιο Μεντή, Γιώργο Ανδρέου, Θάνο Μικρούτσικο, Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και δημώδη, η Γιοβάννα θα μας συντροφέψει στο ταξίδι μας με τραγούδια από το Πράσινο Ακρωτήρι, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία. Όλα με τη σημερινή Γιοβάννα και τον Θεόδωρο Κοτεπάνο στο πιάνο.



Ειδική συμμετοχή στη συναυλία των νέων σολίστ, αποφοίτων του Μουσικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βιβή Γύπαρη (κιθάρα), Νατάσα Μπακέα (φλάουτο), Αντιγόνη Σεφερλή (τσέλο) και Νίκη Χαρλαύτη (πιάνο και τραγούδι).



Γενική είσοδος 10 ευρώ και το νεανικό 5 ευρώ

Διακεκριμένη ζώνη 12 ευρώ

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ 

“Ιλισσός” σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και λόγια Γιώργου Εμιρζά

“Θυμήσου τον Σεπτέμβρη” σε μουσική Γιάννη Σπανού και λόγια Γιώργου Παπαστεφάνου (στην αρχή ακούγεται ένα απόσπασμα με την Έλλη Λαμπέτη και τον Κώστα Καρρά)

“Από σένα αρχίζουν όλα” σε μουσική Μίμη Πλέσσα και λόγια Κώστα Πρετεντέρη

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!