Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Ελλαδάρα 2024» – Έβγαλε στη φόρα τα ομοφοβικά σχόλια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστεί


Στη θεατρική μεταφορά του «Brokeback Mountain» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, θα πρωταγωνιστήσει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Η υπόθεση της θεατρικής παράστασης

Το διήγημα της Άννι Πρου για την περίπλοκη αγάπη ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες που κράτησε μια ζωή, έγινε παγκοσμίως γνωστό από την ομώνυμη κλασική πλέον κινηματογραφική ταινία και ακολούθησε η θεατρική διασκευή του Άσλεϊ Ρόμπινσον.

Οι εικοσάχρονοι Ένις ντελ Μαρ και Τζακ Τουίστ γνωρίζονται μέσα σε ένα γραφείο εύρεσης εργασίας, όταν πιάνουν εποχική δουλειά ως βοσκοί στα άγρια βουνά του Γουαϊόμινγκ. Μέσα στην απομόνωση του τοπίου, στα βοσκοτόπια και τις κορυφές όπου το καλοκαίρι δεν φτάνει ποτέ, τα δυο αγόρια αναπτύσσουν μια βαθιά και απροσδόκητη σύνδεση.

Στην Ελλάδα η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Κνωσός, με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τον Δημήτρη Καπουράνη. Μαζί τους θα βρίσκονται η Κορίνα Γωγούλη, ο Δημήτρης Καπετανάκος και η Δωροθέα Μερκούρη.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δημοσίευσε στο Ιnstagram ορισμένα από τα ομοφοβικά σχόλια που έκαναν χρήστες του διαδικτύου κάτω από αναρτήσεις στο Facebook, στο πλαίσιο της προώθησης της πρεμιέρας, που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου.

«Ελλαδάρα 2024» έγραψε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, με την επισήμανση «μερικά από τα σχόλια ‘συνανθρώπων’ μας κάτω από το πρόμο της παράστασης».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!