Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν αντέχω την τοξικότητα, τη σκοτεινιά και τη μαυρίλα»


Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε στο πλατό του «The 2Night Show», όπου μίλησε για τη ζωή, την καριέρα και την προσωπική της πορεία.

Η καταξιωμένη ηθοποιός με τον χαρακτηριστικό της δυναμισμό, σχολίασε: «Όταν έβλεπα τα πράγματα γκρίζα, πρόσθετα λίγη χρυσόσκονη για να τα ομορφύνω. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν καλύτερα στο παρελθόν, ήταν απλώς διαφορετικά».

Σχετικά με τις ανασφάλειες της εφηβείας, τόνισε: «Οι ανασφάλειες που έχεις στην ηλικία των 13-15 ετών, επιστρέφουν αργότερα στη ζωή σου».

Αναφερόμενη στην παιδική της ηλικία, εξομολογήθηκε ότι μεγάλωσε στο Παγκράτι και χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ένα «αντιπαθές» παιδί: «Η αδερφή μου ήταν χαρούμενη και όμορφη, ενώ εγώ ήμουν ένα ασχημούτσικο και δύστροπο παιδί, προσπαθώντας να κερδίσω την αγάπη που μου έλειπε, μην με ρωτήσετε γιατί».

Παραδέχτηκε ότι έλαβε απεριόριστη αγάπη από τη μητέρα της, λέγοντας: «Γυρνούσα από το σχολείο και δημιουργούσα φανταστικές ιστορίες ότι ήμουν στενοχωρημένη για να τραβήξω την προσοχή».

Η Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε επίσης τη στάση της απέναντι στην τοξικότητα: «Δεν αντέχω την τοξικότητα, τη σκοτεινιά και τη μαυρίλα. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράζουμε τέτοια αρνητικά συναισθήματα στους άλλους».

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά της στον πατέρα της, ο οποίος την πρόλαβε ως επιτυχημένη ηθοποιό: «Ο πατέρας μου έφυγε το 1992 και αισθανόταν περήφανος. Φορούσε ξανά τη στολή του ναυάρχου και θυμόταν τη στιγμή που κάποιος αμόρφωτος του είπε “σκύψε να σου βγάλω τα γαλόνια”. Του είχε μείνει όχι η σωματική κακοποίηση, αλλά αυτή η προσβολή».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για τον Δάνη Κατρανίδη και τον Ρήγα Αξελλό, δύο άντρες που άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή της.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!