Modern Cinderella: Έχω πάει τον γιο μου στη φυλακή για να δει τον πατέρα του


Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Modern Cinderella. Η γνωστή influencer αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή.

Αρχικά, η Modern Cinderella εξήγησε ότι: «Έχουμε επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή! Τον βλέπω κάθε βδομάδα και μιλάμε κάθε μέρα. Δεν γινόταν να μην έχουμε επικοινωνία. Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα δούμε. Έχω πάει τον γιο μου στη φυλακή για να δει τον πατέρα του».

«Θα είμαι πάντα δίπλα του»

Στη συνέχεια, η influencer μίλησε για την υπόθεση σημειώνοντας πως: «Έχει οριστεί η ημερομηνία του δικαστηρίου, έχει πέσει και η κατηγορία».

Ακόμα, η Modern Cinderella είπε: «Το έμαθα αμέσως όταν έγινε το σκηνικό, ο πρώην σύντροφός μου με πήρε κατευθείαν τηλέφωνο. Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα του! Είμαι κατά της βίας αλλά, επειδή τα κανάλια έχουν τραβήξει το θέμα από το μαλλιά και όλοι λένε ανακρίβειες, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένουμε την ώρα και τη στιγμή που θα μπορέσει να ανοίξει την κάμερα ο πρώην σύντροφός μου και να πει όσα έχει να πει».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!