MTV Europe Music Awards 2011 Vol 1: Υποψηφιότητες & φαβορί!

Σήμερα ζωντανά στις 22:00 στο MTV!


Σήμερα ζωντανά στις 22:00 στο MTV!

Σήμερα ζωντανά στις 22:00 στο MTV!

Σήμερα ζωντανά στις 22:00 στο MTV!

Μεγάλα ονόματα κυριαρχούν στις υποψηφιότητες με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga, η οποία προηγείται με 6 υποψηφιότητες ενώ ακολουθούν η Katy Perry και ο Bruno Mars με 4!  Υποψήφιοι σε 3 κατηγορίες είναι οι Adele, Justin Bieber και Thirty Seconds To Mars. Την λίστα των υποψηφίων συμπληρώνουν οι:  Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyonce, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa και Kings of Leon.
Ιδιαίτερη σημασία έχει η κατηγορία ”Best Worldwide Act 2011” αφού θα είναι η 1η φορά στην ιστορία του θεσμού που θα κονταροχτυπηθούν οι καλύτεροι από κάθε ήπειρο του πλανήτη!  Στην συγκεκριμένη κατηγορία υποψήφιοι είναι: η Γερμανίδα Lena από την Ευρώπη, οι Κορεάτες BIGBANG από την Ασία, ο Μαροκινός Abdel Fatah Grini από την Αφρική/Ινδία/Μέση Ανατολή, το Βραζιλιάνικο συγκρότημα Restart από τη Νότια Αμερική και η Britney Spears από τη Βόρεια Αμερική.
ΦΑΒΟΡΙ
Μεγάλα φαβορί της βραδιάς θεωρούνται η Lady Gaga και ο Justin Bieber, οι οποίοι θα τραγουδήσουν LIVE επί σκηνής ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και εκπλήξεις σε αρκετές κατηγορίες.
Ποιοι άλλοι όμως θα εμφανιστούν σήμερα το βράδυ;  Stay tuned!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!