MTV Video Music Awards 2011 Vol2: Beyonce & Lady Gaga live on stage!

Τι θα δούμε την βραδιά της 28ης απονομής;


Τι θα δούμε την βραδιά της 28ης απονομής;

Τι θα δούμε την βραδιά της 28ης απονομής;

Τι θα δούμε την βραδιά της 28ης απονομής;

Πρώτη και καλύτερη στην σκηνή θα ανέβει η Lady Gaga, η οποία αναμένεται να προκαλέσει με την εμφάνισή της για μία ακόμα φορά.  Στην συνέχεια επί σκηνής θα βρεθεί η Adele με το smash hit, ”Rolling In the Deep” από τον πιο εμπορικό δίσκο της χρονιάς ”21”, ο Lil Wayne που θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ ”Tha Carter IV” και θα το διαθέσει online αμέσως μετά την τελετή και η εκρηκτική Beyoncé που αναμένεται να κόψει την ανάσα με το ”Run the World (Girls)”.  Επίσης θα εμφανιστούν live οι: Pitbull, Bruno Mars, Chris Brown, Jessie J, Ne-Yo, Nayer και Young the Giant.
Συγκινητικό μέρος της βραδιάς, αναμένεται η εμφάνιση του Tony Bennett, που θα ερμηνεύσει το ακυκλοφόρητο ντουέτο του με την Amy Winehouse, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει ως single την ημέρα των γενεθλίων της στις 14 Σεπτεμβρίου.  Τις τελευταίες μέρες ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Lady Gaga και την Adele να εμφανίζονται στο εν λόγω κομμάτι, ως φόρο τιμής στην Amy Winehouse και στον Bennett, με τον οποίο έχουν ηχογραφήσει τραγούδια στον νέο του δίσκο ‘’Duets II’’.
Τέλος, οι διοργανωτές φέτος σκέφτηκαν να τιμήσουν την Britney Spears για την προσφορά της στην μουσική βιομηχανία αλλά και ως ένδειξη σεβασμού και επιβράβευσης, αφού κατάφερε από τον ”πάτο” να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, ξεπερνώντας τα προβλήματα που είχε.  Η ίδια ετοίμασε ένα βίντεο για όλους τους θαυμαστές της με τίτλο ”Special Britney Moment”.
Η φετινή απονομή θα είναι η 3η στην ιστορία του θεσμού που δεν θα έχει παρουσιαστή ενώ για τις βραβεύσεις θα παρελάσουν στην σκηνή διάφοροι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο.  Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!