My style rocks: Ανατροπή με την κριτική επιτροπή – Η αντικατάσταση της Χατζηπαντέλη και το δεύτερο σενάριο


Μπορεί ακόμα ο α’ κύκλος του “My style rocks” να μην έχει λάβει τέλος, ωστόσο, στον ΣΚΑΪ έχουν ήδη βάλει πλώρη για τον δεύτερο που θα πάρει την σκυτάλη με το τέλος του τρέχοντος. Το τρέιλερ για τις συμμετέχουσες είναι ήδη στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό αναζητώντας τις νέες παίκτριες του ριάλιτι μόδας που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ξεκίνησαν στο Γαλάτσι και τα πρώτα δοκιμαστικά για το ποιες θα κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ωστόσο, το μέγα ερώτημα αυτή τη στιγμή είναι ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει την Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία φαίνεται ότι πάνω από χρόνο δεν μπορεί να στεριώσει σε κανένα παιχνίδι. Μάλιστα, οι πληροφορίες μιλούν για θρίλερ καθώς ακόμα δεν έχουν καταλήξει στην παραγωγή για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της. Η Ραμόνα Βλαντή για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να… πιει νερό στην πηγή παρά το γεγονός ότι έφτασε και πάλι κοντά, ενώ φαίνεται πως για πρώτη φορά εμφανίζεται στο προσκήνιο και ένα δεύτερο σενάριο στο οποίο η χηρεύουσα θέση μπορεί να μην είναι μία όπως όλοι νομίζαμε αλλά δυο, άρα να μιλάμε και για δυο αποχωρήσεις.

Ωστόσο, και τα δυο σενάρια έχουν μια κοινή συνισταμένη: το γεγονός ότι τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντέλη αναλαμβάνει η Εβελυν Καζαντζόγλου. Το μοντέλο που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, έκανε δοκιμαστικό μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά και την influencer Shoprano (Ιωάννα Ανδριοποπούλου). Παρόλα αυτά, στην παραγωγή πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο ευρύτερων αλλαγών στην κριτική επιτροπή είτε προσθέτωντας ένα τέταρτο κριτή που δεν είναι άλλος από τον Λάκη Γαβαλά – παλιός γνώριμος του παιχνιδιού – είτε με την αποχώρηση ακόμη ενός προσώπου και συγκεκριμένα του Δημήτρη Σκουλού με την προσθήκη του εκκεντρικού μόδιστρου. Kαι στις δυο περιπτώσεις ο Στέλιος Κουδουνάρης παραμένει ακίνητος στη θέση του αναμένοντας τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα του. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!