My Style Rocks: Στη νέα κριτική επιτροπή η Έλενα Χριστοπούλου!


Η Έλενα Χριστοπούλου, παρόλο που αυτό τον καιρό κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό τις συζητήσεις που έκανε για τη νέα σεζόν της συγκεκριμένης εκπομπής, φαίνεται να ανοίγει τα χαρτιά της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κωνσταντίνας Τσουκαλά στο youfly.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, η artist manager υπέγραψε πριν μερικά 24ωρα για να βρίσκεται στο Μy Style Rocks, ένα γνώριμο για εκείνην τηλεοπτικό περιβάλλον.

Τόσο η εταιρεία παραγωγής όσο όμως και ο ΣΚΑΪ ήθελαν ξανά στο δυναμικό τους την Έλενα Χριστοπούλου για αυτό και οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο μιας ακόμη συνεργασίας τους είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

«Το σίγουρο είναι πως θέλω να είμαι στην τηλεόραση. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω κάτι με κεντρικό θέμα τη γυναίκα. Το λέω αυτό γιατί τη γυναίκα του σήμερα την αφορούν πολλά και διαφορετικά πράγματα και θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια εκπομπή που να καλύπτει και τις νέες ανάγκες και όχι μόνο ό,τι έχουμε μάθει έως σήμερα», είχε δηλώσει η ίδια πριν λίγο καιρό αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Μάλιστα, εκτός από την Έλενα Χριστοπούλου, φαίνεται πως και ο Γιώργος Καραβάς μάλλον έχει συμφωνήσει για την συγκεκριμένη εκπομπή μόδας, ενώ ακόμα αναζητείται το πρόσωπο που θα καθίσει στην τρίτη θέση του κριτή.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!