“Να με αφήσεις ήσυχη θέλω”

Νέο βίντεοκλιπ από την Πάολα.


Νέο βίντεοκλιπ από την Πάολα.

Νέο βίντεοκλιπ από την Πάολα.

Νέο βίντεοκλιπ από την Πάολα.

Κυκλοφόρησε χθες το κλιπάκι.
Σάλος στο facebook. Καψούρηδες και κακόγουστοι λύσσαξαν να το “ανεβάζουν” στις προσωπικές τους σελίδες.
Το είδα. Το είδα διότι έχω μια συμπάθεια προς την Πάολα. Έχει μια αλήθεια. Δική της μεν αλλά δεν προσποιείται κάτι άλλο. Αυτό που είναι, αυτό πλασάρει. Η’ τουλάχιστον το “παίζει” πολύ καλά. Έχει και μια λαϊκή φωνή που δε με ενοχλεί. Όχι πως την ακούω νηφάλιος αλλά λέμε τώρα.
Το κλιπάκι είναι ένα μάτσο ασυναρτησίες. 
Η Πάολα εμφανίζεται σε ένα βενζινάδικο με γούνα,κότσο και γυαλί ηλίου μες στη μαύρη νύχτα οδηγώντας μία διόλου ευκαταφρόνητη αμαξάρα. Μόλις τη ρωτά το παιδί του βενζινάδικου “Πόσο σας βάζω;” , η Πάολα εν εξάλλω κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και αρχίζει το πρώτο κουπλέ. Τι το ‘θελε κι εκείνος και την τσίγκλισε αφού βλέπει μια γυναίκα με γούνα και γυαλί ηλίου νυχτιάτικα; Δεν πήγε το μυαλό του άτυχου υπαλλήλου!
Στη συνέχεια η Πάολα σκίζει τα κυριλάτα της ρούχα, λύνει και τον περίτεχνο της κότσο και αγκάλιαζεται με το παιδί του βενζινάδικου σαν να μην έχει αύριο.
Επείτα περνάνε σκηνές και σκηνές. Η Πάολα τσιλιμπουρδίζει με τον γόη του βενζινάδικου σε έναν κόκκινο καναπέ,ποζάρει σε έναν ακάλυπτο με δωδεκάποντα και τσεμπέρι στο κεφάλι, μπαίνει σε ένα μηχάνημα του λούνα παρκ (αυτό που ρίχνεις κέρμα και μια δαγκάνα πιάνει ένα αρκουδάκι-όχι πάντα, μία φορά στα 10 χρόνια πιάνει κανάν αρκούδο), κάθεται και ζαχαρώνει επίσης με τον τύπο στον πάγκο της κουζίνας φορώντας τακούνι και κορσέ-κορμάκι, παίζει σε υπόγειες διαβάσεις και στο τέλος εμφανίζεται ντυμμένη γαμπρός και το αμόρε της νύφη. 
Δεν έχει κάποιο νόημα όλο αυτό. 
Του παραλόγου. 
Αν τινάζει η Πάολα το μαλλί; Τουλάχιστον 3 φορές αν θυμάμαι καλά.
Το τραγούδι μερακλαντάν. Με 2-3 ουϊσκάκια και καψούρα στο έπακρον.
Τη μουσική έγραψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τα λόγια ο Ηλίας Φιλίππου.
Η σκηνοθεσία του κλιπ ανήκει στον Κωνσταντίνο Ρήγο που έχει πάρει εργολαβία τον τελευταίο καιρό όλα τα μπουζούκο-τράγουδα και προσπαθεί να τους δώσει μια αισθητική αταίριαστη με αυτό που τα ίδια εκφράζουν.
Απολαύστε το.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!