Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Cheers στα καλοκαίρια που έρχονται» – Με ανάρτηση αποχαιρετάει την Σύμη – ΦΩΤΟ


Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος και το φετινό καλοκαίρι αποχαιρετάει την Σύμη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της στο νησί των Δωδεκανήσων, η παρουσιάστρια μοιράζεται το δέσιμό της με τον τόπο και τους κατοίκους του.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φαίνεται ξεκούραση, ποζάροντας στον φακό πιο φυσική από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Άντε τώρα να πεις αντίο στη Σύμη. Στις βουτιές στον Αη Γιώργη και στη μυστική μας παραλία, στα απογευματινά ποτά στην Αγία Μαρίνα, στα τραπέζια στη Χαρούλα και στον Παντελή, στους καφέδες στον Νηρέα το πρωί, στη θέα από το καλύτερο μπαλκόνι του νησιού, στα χρώματα της θάλασσας και των σπιτιών, στους ανθρώπους που είναι και που νιώθεις οικογένεια, στο «one fine day” που ακούσαμε και φέτος στις 18 παρέα με φίλους και ωραίες ιστορίες. Αλλά όπως λέει και η Σαρίτα «κάθε μέρα που περνάει τον χειμώνα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη Σύμη». Cheers στα καλοκαίρια που έρχονται!», έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!