Νέα αποκάλυψη: Υπάρχει κι άλλο θύμα bullying στη σχολή του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μετά τον τραγικό επίλογο που είχε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και, ένα 24ωρο μετά την κηδεία του στο Σελλί Ρεθύμνου, μια νέα συνταρακτική αποκάλυψη έρχεται να προκαλέσει.


Μετά τον τραγικό επίλογο που είχε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και, ένα 24ωρο μετά την κηδεία του στο Σελλί Ρεθύμνου, μια νέα συνταρακτική αποκάλυψη έρχεται να προκαλέσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, υπάρχει και άλλο θύμα bullying στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, που αποδεικνύεται «κολαστήριο» για τους σπουδαστές της.

«Πιστεύω ότι κάποιοι σιγά σιγά ωριμάζουν και αρχίζουν να μιλάνε», είπε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, και επεσήμανε στη συνέχεια: «Πριν από περίπου δέκα μέρες με πήρε τηλέφωνο μια μητέρα πανικόβλητη. Μου είπε πως ο γιος της, που σπουδάζει στην σχολή, δεχόταν απειλητικά μηνύματα. Τον έφερα σε επαφή με τον συνεργάτη μου στα Ιωάννινα, Φώντα Βρόσγο και τους είπα να πάνε κατευθείαν στην αστυνομία. Ύστερα, παρουσία ενός θείου του Βαγγέλη, μας είπε όλα όσα συνέβαιναν στη σχολή. Το παιδί ήταν φοβισμένο μήπως το δουν να μιλάει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί περιέγραψε με λεπτομέρειες τους τραμπουκισμούς εις βάρος του Βαγγέλη, όσο και εις βάρος του! «Έδωσε πληροφορίες, τις οποίες –αφού τις φιλτράρουμε –διοχετεύουμε στην Ασφάλεια. Κάνω έκκληση σε όσους ξέρουν, είδαν, άκουσαν να μιλήσουν. Υπάρχουν τέσσερα πέντε κενά τετραγωνίδια στο παζλ αυτής της έρευνας, τα οποία χρωστάμε σε αυτή την οικογένεια που μας έχει συγκλονίσει να συμπληρώσουμε», πρόσθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι νέα διάταξη, που εισάγεται στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ορίζεται πως υπάρχει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών για όσους διαπράττουν bullying, αλλά και για εκείνους που κακόβουλα παραμέλησαν τα καθήκοντά τους και δεν απέτρεψαν το περιστατικό.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!