Nέα καμπάνια κατά του Aids | O σκηνοθέτης Γιώργος Δέδες σχολιάζει αποκλειστικά το clip μετά τη δραματική αύξηση κρουσμάτων για το 2011-2012

Ο γνωστός σκηνοθέτης Γιώργος Δέδες απαντά στις ερωτήσεις μας αποκλειστικά στο Bizznews.gr για τη νέα καμπάνια κατλά του Αids!


H Mαίρη Συνατσάκη μαζί με άλλους bloggers μηδενίζουν τον ιό του HIV/Aids. Aκολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Δέδε ενώ το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο ανήκει στους MIKRO και την ιδέα ανέλαβε η ΙΝDEX GROUP creative consulting services.

Eμείς μιλήσαμε με τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Δέδε για αυτή την προσπάθεια και το HIV/AIDS.

1455100_214339898738066_1270431308_n

Είναι ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο. Είναι μεγαλύτερη η ευθύνη να δημιουργείς για έναν τόσο σοβαρό σκοπό;

Δεν ένιωσα μεγαλύτερη ευθύνη γιατί πάντα νιώθω μεγάλη ευθύνη όταν σκηνοθετώ κάτι. Απλά σε αυτή την καμπάνια ένιωσα μεγάλη χαρά που επικοινωνώ ένα μήνυμα που μπορεί να σώσει έστω και έναν άνθρωπο από μια ασθένεια που θα κουβαλάει για όλη του τη ζωή ακόμα και να στον στείλει στον θάνατο.

Γιατί επέλεξες bloggers;

Η επιλογή των bloggers ως πρόσωπα που επικοινωνούν το μήνυμα έγινε από την εταιρία index group που ανέλαβε όλη την καμπάνια και συμφώνησα πολύ γιατί είναι οι πιο ελεύθεροι και δημιουργικοί άνθρωποι στα νέα media.

Eσύ χρησιμοποιείς προφυλακτικό;

Με πολύ υπερηφάνεια μπορώ να πω πως έχω να κάνω σεξ χωρίς προφυλακτικό 10 χρόνια και επίσης έχω καταλήξει πως απολαμβάνω πολύ περισσότερο το σεξ έτσι.

To μήνυμα του βίντεο είναι “Μηδένισε το”… Μπορούμε πιστεύεις να μηδενίσουμε εντελώς τον αριθμό;

Αν όλοι οι άνθρωποι έχουμε σωστή ενημέρωση για τους τρόπους μετάδοσης αυτού του υιού και λαμβάναμε όλες τις προφυλάξεις πάντα και αν όλοι οι γιατροί και οι υπηρεσίες έπαιρναν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ναι το aids θα μπορούσε να μηδενιστεί. Το πιστεύω και δεν θα σταματήσω να το πιστεύω ποτέ αυτό.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!