
Νεϊμάρ: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά – Η ανακοίνωση στο Instagram
Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε, μέσα από το Instagram προφίλ του, την γέννηση του τρίτου του παιδιού. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής απέκτησε μία κόρη, η οποία γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου και πήρε το όνομα Helena.
Σε ανάρτηση που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγες ώρες, ο Νεϊμάρ μοιράστηκε φωτογραφίες της νεογέννητης Helena, συνοδευόμενες από την ημερομηνία γέννησής της, «03/07/2024».
Ο Νεϊμάρ, που είναι επίσης πατέρας του 12χρονου Davi Lucca με την πρώην σύντροφό του Carolina Dantas και της 9μηνης Mavie με την Bruna Biancardi, δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου του να κρατά την νεογέννητη αδελφή του στο νοσοκομείο.
Ανάρτηση για τη γέννηση της κόρης της έκανε και το μοντέλο Amanda Kimberlly. Σύμφωνα με ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η μητέρα της Helena και ο ποδοσφαιριστής δεν είναι πλέον μαζί.
Η Amanda έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ο αγαπημένος μου μήνας, ο Ιούλιος».
Η Helena και η πρώτη κόρη του Νεϊμάρ, Mavie, έχουν κάτι λιγότερο από εννέα μήνες διαφορά ηλικίας, καθώς το παιδί του αθλητή και της Bruna Biancardi γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2023.