Νεϊμάρ: Η μητέρα του δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης του – Το ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram


Πατέρας για τρίτη φορά έγινε στις 3 Ιουλίου ο Νεϊμάρ. Εννέα μήνες περίπου μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού του, ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής απέκτησε με την Amanda Kimberlly μία κόρη. Το τρίτο παιδί του αθλητή θα πάρει το όνομα Helena.

Πριν από λίγες ώρες η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Nadine Gonçalves, ανήρτησε μερικές νέες φωτογραφίες της νεογέννητης εγγονής της. Σε μία από αυτές βλέπουμε την μητέρα του Νεϊμάρ να κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό και να το κοιτάει τρυφερά.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητής είναι επίσης πατέρας του 12χρονου Davi Lucca, τον οποίο απέκτησε από την σχέση του με την Carolina Dantas και της 9μηνης Mavie, μητέρα της οποίας είναι η Bruna Biancardi.

Ενώ η προσωπική ζωή του Νεϊμάρ απασχολεί έντονα τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά αφού οι κόρες του γεννήθηκαν με διαφορά λίγων μηνών, ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του δείχνουν να μην επηρεάζονται από τα όσα ακούγονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nadine Gonçalves στη λεζάντα της ανάρτησής της για την μικρή Helena χρησιμοποίησε το ίδιο κείμενο που είχε βάλει και στη λεζάντα του post που είχε κάνει μετά την γέννηση της Mavie.

Συγκεκριμένα, η ευτυχισμένη γιαγιά έχει γράψει: «Καλώς ήρθες μωρό μου! Είθε ο Θεός να κατευθύνει τους δρόμους σου, να σε προστατεύει και να σε ελευθερώνει από κάθε κακό. Να νιώσεις την αγάπη μας».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!