Νεκτάριος Λεμονίδης: «Η ελληνική τηλεόραση χάνει που δεν έχει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε κάποια εκπομπή»


Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έδωσαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης. Μεταξύ άλλων το ζευγάρι μίλησε για την κοινή τους ζωή, ενώ η γνωστή δημοσιογράφος εξέφρασε και την επιθυμία της να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για την καλοκαιρινή εκπομπή στο ΟΡΕΝ, τώρα περιμένουμε. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι στην ελληνική τηλεόραση, γιατί είναι κάτι το οποίο έχω κάνει και ταιριάζω στο lifestyle».

Από την πλευρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης ανέφερε: «Ευελπιστώ ότι η συνεργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί. Πιστεύω ότι η showbiz και η ελληνική τηλεόραση χάνουν που δεν έχουν την Ελισάβετ σε κάποια εκπομπή, σε κάποιο πάνελ. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της. Θέλω να τη δω διακαώς στην τηλεόραση. Να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ηρεμήσουμε όλοι!».

«Θα ήθελα να σκέφτεται λίγο παραπάνω πριν μιλήσει. Κάποιες φορές λέει παραπάνω πράγματα απ’ όσο θα έπρεπε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω κάτι με την Ελίζαμπεθ στην τηλεόραση. Είμαι ταγμένος στην ιατρική και ακολουθώ το επάγγελμά μου», πρόσθεσε.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Καμιά φορά μου λέει ότι θέλει κάτι, της λέω: «Έλα να το πάρεις». Και τριγυρνάμε γύρω-γύρω απ’ το τραπέζι, με κυνηγάει μέχρι να το πάρει. Τελικά εγώ επιβραδύνω και με πιάνει. Θέλουμε να κάνουμε παιδί, αλλά χωρίς άγχος. Με ηρεμία το προσπαθούμε και αν ο Θεός θελήσει πιστεύω να συμβεί κάποια στιγμή το ευτυχές γεγονός».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!