Νέο μήνυμα του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα

Αναμφισβήτητα, οι στιγμές που βιώνουμε αυτή την περίοδο στην χώρα μας, είναι ιστορικές. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής, η κοινωνική κρίση


Αναμφισβήτητα, οι στιγμές που βιώνουμε αυτή την περίοδο στην χώρα μας, είναι ιστορικές. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής, η κοινωνική κρίση διογκώθηκε μέσα από όλα αυτά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας. Κλείσιμο τραπεζών, διχόνοια, συνταξιούχοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και το άγχος να μάς κυριεύει όλους, σχετικά με την επόμενη ημέρα. Σήμερα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε νέο μήνυμα στον ελληνικό λαό σχετικά με το δημοψήφισμα στο οποίο καλούμαστε να ψηφίσουμε ναι ή όχι, ανάλογα με το αν συμφωνούμε ή όχι με τα μέτρα που μάς πρότειναν οι δανειστές.

tsipras-alexis-kyvernisi-708_5
Φωτογραφία από το διαδίκτυο.

Στο νέο μήνυμα που απέστειλε στον ελληνικό λαό ο Τσίπρας, μάς διαβεβαιώνει όλους ότι το “όχι” δεν θα σημάνει ρήξη με τους δανειστές, ενώ κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους στις κάλπες, προς την αποφυγή του διχασμού. Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι χθες συνέβη ένα πολύ σημαντικό γεγονός, κάνοντας, προφανώς, λόγο για την παραδοχή από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ότι η το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Προσέθεσε, ότι η νέα έκθεση του ΔΝΤ έδειξε, απλά, το αυτονόητο και επιβεβαιώνει την επιλογή της κυβέρνησης να μην προβεί σε συμφωνία, στην παρούσα φάση, με τους εταίρους, από τη στιγμή που η πρότασή τους δεν είναι βιώσιμη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!