Νέος διευθυντής στον οίκο Louis Vuitton

Ποιος είναι ο νεός CEO;


Ποιος είναι ο νεός CEO;

Ποιος είναι ο νεός CEO;

Ποιος είναι ο νεός CEO;

 

Kαινούρια εβδομάδα ξεκίνησε από Δευτέρα και με μία καινούρια αλλαγή στον fashion κόσμο. Όπως ανακοινώθηκε, από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου τη θέση του CEO στον οίκο Louis Vuitton έχει αναλάβει ο ισπανός Jordi Constans παίρνωντας τη θέση του επί 22 χρόνια διευθυντή του οίκου, Yves Carcelle.
Η αλλαγή αυτή δεν εξέπληξε αφού ο οίκος είχε ανακοινώσει την επικείμενη αποχώρηση του Carcelle περίπου ένα χρόνο πριν όταν γίνονταν και οι σχετικές συζητήσεις για το αν ο Marc Jacobs θα αναλάμβανε τα σχεδιαστικά ηνία του Dior. Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα ο Constans είχε ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρίας ώστε να γνωρίσει καλά τις διάφορες διαδικασίες και να είναι έτοιμος να αναλάβει την καινούρια του θέση αμέσως μετά την αποχώρηση του προκατόχου του.
Να επισημάνουμε ότι ο οίκος Louis Vuitton αλλά και ο όμιλος LVMH στον οποίο ανήκει το fashion house δεν απέλυσαν τον Carcelle, στον οποίο άλλωστε και χρωστούν μεγάλο μέρος της επιτυχίας του οίκου τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Ο Carcelle παραμένει στο δυναμικό του ομίλου και από εδώ και πέρα θα διοικεί το “Fondation Louis Vuitton” (To Mουσείο που ετοιμάζει ο οίκος) ενώ θα παραμείνει στο board του ομίλου και θα συμμετέχει στη λήψη των διαφόρων στρατηγικών αποφάσεων.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!