Νικόλ Κίντμαν: Έφυγε από το Φεστιβάλ Βενετίας αφού έμαθε ότι η μητέρα της πέθανε – «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη»


Η Νικόλ Κίντμαν έφυγε εκτάκτως από το Φεστιβάλ Βενετίας το Σάββατο (7/9), αφού έμαθε ότι η μητέρα της, Τζανέλ Αν Κίντμαν, πέθανε.

Η σκηνοθέτης του «Babygirl», Halina Reijn, ανακοίνωσε την αποχώρηση της πρωταγωνίστριας του «Big Little Lies» από την εκδήλωση, ενώ έλαβε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας εκ μέρους της για την ταινία τους το Σάββατο, σύμφωνα με το Deadline.

Η ηθοποιός σε γραπτή δήλωση ανέφερε ότι είχε φτάσει στη Βενετία, αλλά ενημερώθηκε λίγο μετά ότι «η όμορφη, γενναία μητέρα της, Janelle Ann Kidman, μόλις πέθανε».

Αφιέρωσε το βραβείο στη μητέρα της

«Είμαι σε σοκ και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνη», πρόσθεσε η σταρ του «Moulin Rouge».

«Με διαμόρφωσε, με καθοδήγησε και με έφτιαξε. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπορώ να πω το όνομά της σε όλους σας μέσω της Halina. Η σύγκρουση ζωής και τέχνης είναι αποκαρδιωτική και η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

Ένας εκπρόσωπος της Νικόλ Κίντμαν επιβεβαίωσε επίσης το θάνατο της μητέρας της βραβευμένης με Όσκαρ στο Page Six, λέγοντάς «Η οικογένεια είναι συντετριμμένη και ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο της Janelle. Ήταν 84 ετών. Η Νικόλ, 57 ετών, και η μητέρα της φέρεται να είχαν μια στενή σχέση. Τον Νοέμβριο του 2023, η σταρ είπε στο People ότι η Τζανέλ εξακολουθούσε να παίζει ρόλο σε πολλές από τις επιλογές ρούχων της.

«Μεγάλωσα ως μικρό κορίτσι με μια γιαγιά που αγαπούσε τη μόδα και μπορούσε να ράβει και η μητέρα μου το ίδιο. Τους άρεσαν τα όμορφα ρούχα. Θα μπορούσαν να φτιάξουν όμορφα ρούχα», είπε εκείνη την εποχή στο ρεπορτάζ.

«Τις έβλεπα να ράβουν, να κεντούν και να πλέκουν, να πλέκουν με βελονάκι. Και νομίζω ότι όταν μεγαλώσεις βλέποντας τους ανθρώπους στο σπίτι σου να το κάνουν αυτό, τότε σου αρέσει αυτό».

Η σταρ του «Family Affair» κατέληξε: «Και η μητέρα μου είναι ακόμα – ασχολείται τόσο πολύ με αυτά που φοράω».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!