Νικολέττα Ράλλη: Τα χυδαία μηνύματα που δέχθηκε στο Instagram και η απάντησή της – «Έρχεται η στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι…»


Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Πριν από λίγες ώρες, η παρουσιάστρια ξέσπασε μέσα από αναρτήσεις που έκανε, με την μορφή του Instagram story, εξαιτίας δύο χυδαίων μηνυμάτων που δέχθηκε από έναν χρήστη της πλατφόρμας.

Αρχικά, η Νικολέττα Ράλλη έγραψε: «Όσοι με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια στα social media, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμε σχεδόν ποτέ δημοσίως για αρνητικά σχόλια ή σεξιστικά σχόλια ή και αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχω δεχθεί, είτε δημόσια στο προφίλ μου είτε ιδιωτικά σε dm. Αρχικά γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και δεύτερον γιατί πραγματικά και με όλο μου το είναι… Ωστόσο έρχεται εκείνη η μοναδική στιγμή όπου μου γυρνάει λίγο το ματάκι…».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Προφανώς και δεν θα με ενοχλήσουν τα δεκάδες κομπλιμέντα που θα λάβω καθημερινά από άντρες και γυναίκες, προφανώς και θα φάει μπλοκ όποιος μου στείλει φωτογραφία το… Αλλά αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ και δεν πρόκειται να το δεχθώ είναι το χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο/κράξιμο, έχοντας μάλιστα για profile pic εσένα π…ρα με το παιδί σου! (Ακολουθεί screenshot)».

Νικολέττα Ράλλη

Στο επόμενο story βλέπουμε ότι ο άγνωστος αυτός άνδρας της είχε στείλει μήνυμα σχολιάζοντας με χυδαίο τρόπο το στήθος της, ενώ της είχε γράψει επίσης πως: «Ρε πως αλλάζετε όλες όταν βρείτε τον μα…α».

Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε τα μηνύματα, κρύβοντας τα στοιχεία του χρήστη και έγραψε: «Αγαπημένο μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους σας, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιο τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σας έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα!

Σημείωση: το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά. Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά)».

Νικολέττα Ράλλη

Όπως μπορεί κανείς να δει, η παρουσιάστρια του απάντησε στέλνοντάς του μία φωτογραφία της γυναίκας και των παιδιών του και γράφοντας: «Η γυναίκα σου ξέρεις τις μαλ….ς που στέλνεις;».

«Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ και να μάθετε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε πα…α ή πα…ως dm me. Δεν θα απαντήσω σε εν δυνάμει stalkers. Η φωτογραφία με την γλυκύτατη σύζυγο και τα τρία κουκλιά παιδάκια έχει υποστεί blur. Σας φιλώ», σχολίασε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!