Νίκος Βερλέκης: Πολύς κόσμος δεν φλερτάρει και δεν αγγίζει, γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας


Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Βερλέκης. Ο καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το κίνημα #metoo.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βερλέκης ανέφερε: «Πολύς κόσμος φοβάται ακόμα και να φλερτάρει, φοβάται ακόμα και να αγγίξει, γιατί υπάρχει ο φόβος της καταγγελίας.

Το #metoo δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο στο να αλλάξει το θέατρο. Στο παρελθόν έχω ζήσει πολύ χειρότερα πράγματα που δεν έβγαιναν στη φόρα!

Όταν λέμε πολύ χειρότερα, εννοούμε πολύ χειρότερα! Υπάρχει πάντα και η απόκρουση, αν δεν σου αρέσει κάτι, μπορείς να το αποκρούσεις. Εκείνη την εποχή κάπως έτσι γινόταν. Τώρα δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται αυτό, ή γίνεται και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω, πραγματικά».

Επίσης, ο ηθοποιός είπε ότι: «Ο Φιλιππίδης, αλλά και όλοι όσοι έχουν καταγγελθεί και δικαστεί, όταν βγαίνουν από τη φυλακή, ζητάμε πάντα να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Άρα γιατί να μην επανενταχθεί και ο Φιλιππίδης, αν και εφόσον είναι αληθινά αυτά που έχουν πει; Δεν πρέπει κι αυτός κάποια στιγμή να επανενταχθεί και να ξεκινήσει πάλι να δουλεύει;».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!