Νίνο: Σπάνια εξομολόγηση για τη Ζόζεφιν και τις ναρκωτικές ουσίες – «Είναι μύθος»


Ο Νίνο ήταν ο νέος καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube «Ιδιωτική κατακραυγή» με τον γνωστό τραγουδιστή να προχωράει σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη Ζόζεφιν.

Το ζευγάρι είναι μαζί και πολύ καλά, όπως αναφέρει ο Νίνο. Οι δύο τους μπορεί να έχουν έρθει αντιμέτωποι με κρίσεις στη σχέση τους, το ευχάριστο όμως είναι ότι έχει ξεπεραστεί η όποια δυσκολία πέρασαν και πλέον Ζόζεφιν και Νίνο κάνουν όνειρα μαζί για το μέλλον.

Η εξομολόγηση του Νίνο για τη Ζόζεφιν

«Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω. Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Ακούμε ο ένας τη μουσική του άλλου. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό από όλα είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε. Γνωριστήκαμε παλιά», ανέφερε ο Νίνο για τη σύντροφό του.

Η σχέση του με τις ναρκωτικές ουσίες

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίνο απαντάει ανοιχτά σε ερώτηση σχετική με τις εξαρτήσεις και τις ναρκωτικές ουσίες: «Δεν είχα επαφή με ναρκωτικές ουσίες, ούτε αλκοόλ. Δεν ξέρουν ότι είχε ένα θέμα που κάνει  trigger point. Τέλος πάντων, ούτε σε αυτό θέλω να αναφερθώ. Μόνο καλά θα πούμε. Όχι είναι η απάντηση, ποτέ. Είναι μύθος αυτό».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!