Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονίζει η φίλη της – «Είχε κανονίσει να κάνει τις εξετάσεις, δεν πρόλαβε»


Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για το στενό περιβάλλον της Ντέμη Γεωργίου, η οποία πέθανε εχθές, Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Η 39χρονη είχε ανησυχητικές ενδείξεις, πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την υγεία της, όπως ανέφερε η φίλη της Ανδριάννα Μανέττα στην εκπομπή Summer’s Cool.

Η Ντέμη Γεωργίου παρά τις παροτρύνσεις των φίλων της καθυστερούσε να κάνει εξετάσεις. Μια σειρά από λάθος κινήσεις λοιπόν, επέφεραν την τραγική εξέλιξη του θανάτου της.

«Είχε ένα μικρόβιο, το οποίο προφανώς δεν το είχε ελέγξει ότι το είχε, παραπονιόταν την τελευταία εβδομάδα για κόπωση, ότι δεν ένιωθε τα άκρα της και έπαιρνε μια απλή φαρμακευτική αγωγή, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη και κάποιες αλοιφές. Φοβόταν λίγο να κάνει εξετάσεις,  παρ’ όλα αυτά με πίεση δική μας είχε κανονίσει σήμερα να κάνει τις εξετάσεις, που ποτέ δεν πρόλαβε.

Το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα πιο στενά της άτομα, ότι δεν αισθάνεται καλά και είχε στείλει μήνυμα στον άλλον κουμπάρο της, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και κλείσανε νωρίτερα το μαγαζί,  πήγε η σύντροφός της στο σπίτι, τη βρήκε ήδη χωρίς παλμούς, τη συνέφεραν με το ΕΚΑΒ, με ηλεκτροσόκ και έπειτα ήταν σε κώμα. Μέχρι να τη φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα, που φύγαμε όλοι εσπευσμένα και την περιμέναμε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και σε υψηλό σοκ.

Χάθηκαν κρίσιμες ώρες, γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο ούτε από τη Σύρο, ούτε και από την Πάρο. Περιμέναμε πάρα πολλές ώρες. Την επόμενη ημέρα το πρωί βρέθηκε ένα από την Ελευσίνα και την έφερε στο κρατικό της Νίκαιας. Νομίζω, ήταν ήδη πολύ αργά, γιατί είχε προχωρήσει η μόλυνση πάρα πολύ, είχε χάσει όλα τα όργανά της. Δεν μας άφησαν κάποια επιλογή, απλά μας είπαν να είμαστε εκεί, γιατί από ώρα σε ώρα θα καταλήξει», είπε η Ανδριάννα Μανέττα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!