Ντέμη Γεωργίου: Το μεγάλο της όνειρο που έγινε πραγματικότητα – Αυτό είναι το minimal εστιατόριό της στην Πάρο


Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών με την πρώην παίκτρια Masterchef να χάνει τη ζωή της στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από σηπτικό σοκ. Η άτυχη γυναίκα υπέστη βακτηριακή λοίμωξη στο νησί της Πάρου.

Η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα έχοντας στο πλευρό της τους φίλους και τη σύντροφό της. Το κενό, που αφήνει πίσω της είναι μεγάλο, καθώς η σεφ είχε πολλά όνειρα, τα οποία δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

Το εστιατόριό της στη Νάουσα της Πάρου, Eight8paros άνοιξε φέτος τις πόρτες του, αλλά δεν πρόλαβε να γεμίσει με κόσμο και φίλους της Ντέμη, όπως η ίδια είχε ονειρευτεί. Πρόκειται για το μαγαζί εστίασης, που άνοιξε η Ντέμη Γεωργίου μαζί με τη σύντροφό της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

Tο εστιατόριο της Ντέμη Γεωργίου στην Πάρο

Μέσα από τις πρώτες αναρτήσεις, που είχε κάνει η σεφ στον λογαριασμό της στα social media, αλλά και στο προφίλ του μαγαζιού βλέπουμε έναν minimal χώρο σε σοκάκι της Πάρου με ιδιαίτερη θέα. Το λευκό χρώμα επικρατεί στο Eight8paros. Να πούμε στο σημείο αυτό, πως το menu είχε την υπογραφή της άτυχης Ντέμη και μάλιστα μέσα από τις φωτογραφίες, που έχουν δημοσιευτεί παίρνει κανείς μια ιδέα για το πόσο απολαυστικά πιάτα σέρβιρε.

@eight8paros

We cre8 memories, The only thing I like better than talking about Food is eating! #eight8paros #food #fy #fyp #demmymasterchef #demmygeorgiou #chef #paros #naousaparos #nightlife #burger #premiumfood #chefslife @miougatopoulos @Archi 🧿 Άρτζι 🧿

♬ πρωτότυπος ήχος – eight8paros

 

 

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!