Ντέμη Γεωργίου: Ξέσπασε σε κλάματα ο κολλητός φίλος της – «Πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι»


Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη από το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η Ντέμη εργαζόταν στο νησί της Πάρου, όταν έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση χάνοντας τις αισθήσεις της. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου. Αμέσως, η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού με τους γιατρούς να τής παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση της Ντέμης Γεωργίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Μέσα μάλιστα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο Tik Tok ο κολλητός φίλος της Ντέμης, Θανάσης Καραχάλιος τα ξημερώματα της Δευτέρας γίνεται αντιληπτή η σοβαρότητα της κατάστασης. Ο κολλητός φίλος της ζητάει συγκινημένος τις προσευχές του κόσμου.

Όπως κάνει γνωστό μέσα από το βίντεο, ήταν και εκείνος μαζί με την Ντέμη Γεωργίου στην Πάρο. Έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια της φίλης του, επέστρεψε και ο ίδιος στην Αθήνα. Μένει μάλιστα στο σπίτι της, φροντίζοντας τις γάτες της.

Η ανάρτηση του κολλητού της Ντέμη Γεωργίου για την κατάσταση της υγείας της

«@Demmy P. Georgiou έλα εδώ κουμπαρούλα. Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ, πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι, το δικό μας κορίτσι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος.

@archi43718

@Demmy P. Georgiou ελα εδω κουμπαρουλα Παιδιά προσευχηθείτε σας παρακαλώ πάμε να σώσουμε αυτό το κορίτσι το δικό μας κορίτσι 🥹🥹🥹🥹🙏🙏🙏🙏🙏 #foryoupage❤️❤️#foryou#fyp#love#happy

♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!