Ντεμπούτο για τη Βανέσα Μέι στους Ολυμπιακούς με το χειρότερο χρόνο

Τουλάχιστον όμως κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδρομή, σε αντίθεση με άλλους 15 που εγκατέλειψαν.


Καταγράφοντας τον πιο αργό χρόνο στο άθλημα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά η βιρτουόζος του βιολιού, Βανέσα Μέι, στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, στο άθλημα του γιγάντιου σλάλομ γυναικών.

Η 35χρονη, γεννημένη στη Σιγκαπούρη, πρώην παιδί θαύμα, κατετάγη 86η στη διαδρομή Rosa Khutor, υπό βροχερές συνθήκες που έκαναν το χιόνι μαλακό σε ορισμένα σημεία.

Η Βανέσα Μέι σημείωσε χρόνο 1′ και 44 δευτερόλεπτα, τερματίζοντας κατά 26,98 δευτερόλεπτα πίσω από την Ολυμπιονίκη της Σλοβενίας Τίνα Μέιζ. Τουλάχιστον όμως κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδρομή, σε αντίθεση με άλλους 15 που εγκατέλειψαν.

Φορώντας ένα πορτοκαλί κράνος και σκούρα μπλε στολή, η Μέι χρησιμοποίησε ένα συντηρητικό στυλ, σε αντίθεση με την πρωτοπόρο Μέιζ.

Παρά το γεγονός ότι είναι Βρετανή πολίτης, η Μέι συμμετείχε στους αγώνες με το επώνυμο του πατέρα της Vanakorn, χρησιμοποιώντας την ιθαγένεια της Ταϊλάνδης στην πρώτη της προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μέι, έγινε γνωστή ως το παιδί θαύμα στο βιολί, προτού γίνει διάσημη γι’ αυτό που περιέγραψε η ίδια ως «τεκνο- ακουστική μίξη».

πηγή:ethnos.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!