Ο Αποστόλης Τότσικας θέλει να γίνει πατέρας

Μια μάνα για το παιδί του!


Μια μάνα για το παιδί του!

Μια μάνα για το παιδί του!

Μια μάνα για το παιδί του!

Την επιθυμία του να αποκτήσει το δικό του παιδί στο μέλλον εξέφρασε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος παράλληλα αποποιήθηκε τον τίτλο του ‘ζεν πρεμιέ’. Ο 28χρονος ηθοποιός που διατηρεί δεσμό εδώ και αρκετό καιρό με την Ρούλα Ρέβη, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα, ενώ δεν θεωρεί τον εαυτό του ‘σνομπ’.
Ο Αποστόλης Τότσικας θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της καινούριας σειράς του ΑΝΤ1 ‘Πίσω στο σπίτι’, όπου υποδύεται έναν πατέρα σε νεαρή ηλικία. “Δεν μου άρεσαν ποτέ οι “ετικέτες” τύπου “ζεν πρεμιέ”. Ηθοποιός είμαι και παίζω τους ρόλους που μου εμπιστεύονται”, δήλωσε στο περιοδικό Radar και πρόσθεσε:
“Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, τα παιδιά τα λατρεύω. Μου αρέσει ο αυθορμητισμός τους, το καθαρό βλέμμα τους. Νομίζω ότι θα γίνω ένας καλός μπαμπάς όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις”. Ωστόσο, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.
“Στα περιοδικά υπάρχω για να προωθώ δουλειές μου και όχι για να “θορυβώ” μέσα από την προσωπική μου ζωή. Θέλω να με ξέρουν μονάχα για τους ρόλου που παίζω, όχι για τους έρωτές μου. Την προσωπική μου ζωή την κρατώ για μένα και τη σύντροφό μου. Δεν κατακρίνω αυτούς που αρέσκονται να “μοιράζονται” με τον κόσμο τα προσωπικά τους, απλώς δεν το κάνω εγώ, γιατί δεν μου πάει καθόλου”, επισημαίνει ο ίδιος.
Αν και πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς απόμακρο, ο ίδιος παραδέχτηκε πως όταν τον σταματά ο κόσμος στον δρόμο για να του μιλήσει είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα: “Είμαι απλώς στον κόσμο μου, είμαι αφηρημένος και αυτό με κάνει να μοιάζω έτσι. Δεν είμαι όμως- και γιατί να ήμουν; Μια δουλειά κάνω, όπως τόσοι άλλοι, που απλώς έχει δημοσιότητα. Δηλαδή να χάσω το μέτρο επειδή είμαι ηθοποιός ή επειδή έκανα κάποια εξώφυλλα;” τόνισε και συμπλήρωσε πως δεν έχει “καβαλήσει το καλάμι” και ότι “πατάει γερά στα πόδια του”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!