Αδειάζει τον Βερύκιο ο Αlpha με την επίσημη ανακοίνωση για Μουτσινά!

Για υπέρογκες απαιτήσεις έκανε λόγο ο Δήμος Βερύκιος!


Είναι μεταγραφική περίοδος για την τηλεοπτική πραγματικότητα και οι παραφιλολογία αυτές τις μέρες δίνει και παίρνει!

Το κακό βέβαια είναι πως οι ίδιοι οι τηλεοπτικοί άνθρωποι πολλές φορές για πάρα πολλούς λόγους δημιουργούν θέματα και εντάσεις!

Χτες λίγο πριν πέσω για ύπνο μπήκα να σερφάρω στον μαγικό κόσμο του τουίτερ και τσουπ έπεσε μπροστά μου μια ανάρτηση του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου!

Να πω πως ξέρω ότι είναι δημοσιογράφος αλλά δεν έχω καταλάβει τι άλλο είναι στο κανάλι του Alpha και βγαίνει και σχολιάζει τά πάντα!

Lifestyle, ειδήσεις, ίντριγκες και πάντα ξέρει τα πάντα και με απόλυτη σιγουριά… πραγματικά μερικές φορές κουράζομαι με την απολυτότητα κάποιων ανθρώπων!

Μπαίνω λοιπόν στο προφίλ του και βλέπω αρχικά να ποστάρει πως ο Νίκος Μουτσινάς πάει στον Alpha … ορίστε και η δημοσίευση!

Μετά από λίγη ώρα βλέπω παρακάτω πως έχει γράψει άλλα των άλλων χωρίς μάλιστα να διαγράψει το προηγούμενο tweet.. Η δημοσίευση του είναι η παρακάτω!

Αρχικά να πω πως ανησυχώ! Είστε καλά κύριε Δήμο μου; Mήπως θέλετε λίγο νεράκι;

Σήμερα το πρωί με απορία ακούω την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της οποίας συμμετέχει και ο Δήμος Βερύκιος να βγαίνει επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha! Aν αυτό δεν είναι άδεισμα τότε τι είναι!

Και επιτέλους κύριε Κοντομηνά πείτε μας ο κύριος Βερύκιος τι είναι εκτός από δημοσιογράφος στο κανάλι; Nα ξέρουμε να τον παρακολουθούμε πιο συχνά!

Τώρα όσον αφορά την μεταγραφή … Όταν μια συνταγή είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις! Τα δύο παιδιά Ηλιάκη Μουτσινάς βγάζουν ανεμελιά, ταιριάζουν τηλεοπτικά και κακώς που από την περασμένη χρονιά δεν έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες για να μείνουν έστω και με αλλαγή στο concept εκπομπής! Θα μου πεις μπορεί να θέλανε να τραβήξουνε και ο καθένας τον δρόμο του , μπορεί να κουράστηκαν … οκ!

Ο Αlpha όμως μετά την παταγώδη αποτυχία με την Καινούργιου δεν θέλει να κάνει άλλα πειράματα! Πάει στο γνωστό και αγαπημένο και καλά κάνει!

Άλλωστε αυτό που υποχρεωτικά πρέπει να αλλάζει μια εκπομπή επειδή περνάνε τα χρόνια, εγώ δεν το καταλαβαίνω! Στην Αμερική που τόσο αντιγράφουμε υπάρχουν ας πούμε εκπομπές 25 χρόνια ίδιες!

Άμα αγαπάει ο κόσμος ένα πράγμα μην το πετάτε… φιλική συμβουλή!

Και ακόμα μια συμβουλή… κύριε Βερύκιε διαγράψτε τα tweet σας με τον Μουτσινά, είναι στο ίδιο κανάλι με σας πια και τον κράζατε ασταμάτητα  τόσους μήνες με κάθε ευκαιρία…

Είναι επιλογή του ΠΡΟΕΔΡΟΥ σας!!!!!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!