O Bradley Cooper σε κατάθλιψη

Και ο λόγος φυσικά για την νέα ταινία.


Και ο λόγος φυσικά για την νέα ταινία.

Και ο λόγος φυσικά για την νέα ταινία.

Και ο λόγος φυσικά για την νέα ταινία.

Ο Bradley Cooper είναι σε συζητήσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην ταινία ‘The Silver Linings Playbook’, την σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο David O. Russell, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Το φιλμ βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του Matthew Quick και σε αυτό μπορεί να εμφανιστεί ως guest ο Robert De Niro.
Αν δεχθεί να συμμετάσχει στην ταινία, ο Cooper θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Pat, ενός άνδρα σε βαθιά κατάθλιψη, πρώην δασκάλου, ο οποίος βγαίνει έπειτα από χρόνια από το ψυχιατρείο και αφήνεται στην φροντίδα της μητέρας του. Καθώς προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, αρχίζει να φτιάχνει σενάρια για το πώς η πρώην γυναίκα του θα επιστρέψει κοντά του.
Στο ‘The Silver Linings Playbook’ θα πρωταγωνιστήσει ακόμη η Jennifer Lawrence, ενσαρκώνοντας την Tiffany, χήρα του καλύτερου φίλου του πρωταγωνιστή και γειτόνισσά του. Η Tiffany αρχίζει να πολιορκεί κρυφά τον Pat και να τον καθοδηγεί, ενώ και οι δύο προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους.
Για τους ρόλους του Cooper και της Lawrence είχαν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Mark Wahlbergκαι Anne Hathaway, οι οποίοι τους απέρριψαν λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!