Ο ελληνικός κινηματογράφος ξαναχτυπά!

3 καινούργιες ταινιές, με πολύ γέλιο και πλούσιο cast ηθοποιών, ετοιμάζονται να βγουν στις κινηματογραφικές μας αίθουσες μέχρι τις αρχές του 2012.


3 καινούργιες ταινιές, με πολύ γέλιο και πλούσιο cast ηθοποιών, ετοιμάζονται να βγουν στις κινηματογραφικές μας αίθουσες μέχρι τις αρχές του 2012.

3 καινούργιες ταινιές, με πολύ γέλιο και πλούσιο cast ηθοποιών, ετοιμάζονται να βγουν στις κινηματογραφικές μας αίθουσες μέχρι τις αρχές του 2012.

3 καινούργιες ταινιές, με πολύ γέλιο και πλούσιο cast ηθοποιών, ετοιμάζονται να βγουν στις κινηματογραφικές μας αίθουσες μέχρι τις αρχές του 2012.

ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ
Πριν από έξι χρόνια ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης επέστρεψε στο Ελληνικό σινεμά, με την ταινία “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο” με αρκετή εμπορική επιτυχία. Φέτος, εκμεταλεύεται αυτή του την επιτυχία και επιστρέφει και πάλι επιστρατεύοντας τους ίδιους ηθοποιούς για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της με τίτλο “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά”.
Αυτή η ταινία μας πηγαίνει λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, όπου η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά… Ο Σταυρακομαθιακάκης – μετά την μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενης του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori – εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και, ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα. Εκεί, ο Παρλαβάντζας κι ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η “πρώην” του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα.
Το cast περιλαμβάνει τα ονόματα των Ορφέα Αυγουστίδη, Βίκη Καγιά, Στέλιο Ξανθουδάκη, Ιωάννη Παπαζήση, Σωκράτη Πατσίκα, Γιώργο Σεϊταρίδη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ρένο Χαραλαμπίδη.  Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 27 Οκτωβρίου. 
sirines2
 
ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
Μετά την ανέλπιστη και κυρίως ανεξήγητη εισπρακτική επιτυχία πέρσι του ”I Love Karditsa”, κόβοντας πάνω από 300 χιλιάδες εισιτήρια, η Λάρισα παίρνει πλέον τη σειρά της στη μεγάλη οθόνη.
Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε δυο γειτονικά χωριά, την Πεζούλα και τη Βρυσούλα στα οποία η ζωή κυλά μέχρι τώρα αρμονικά. Βέβαια υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη κι έτσι κανείς δεν μπλέκεται στην δουλειά του άλλου. Oταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω!
Eνας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη…
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης, το σενάριο η Πολυξένη Φραγκούλη ενώ στο καστ συμμετέχουν ανάμεσα σε άλλους οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Σταρόβας, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Δημήτρης Σταρόβας, Σταύρος Νικολαϊδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Τιτίκα Σαριγκούλη, Έφη Παπαθεοδώρου, Κώστας Βουτσάς. 
Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιανουαρίου ενώ στην πολυσυζητημένη ταινία, θα δούμε και αρκετά guest από ανθρώπους της τηλεόρασης και όχι μόνο.  Ανάμεσα σ’ αυτούς θα είναι η Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ηρώ Λεγάκη ενώ έχει ακουστεί και το όνομα, της Τατιάνας Στεφανίδου.
 larisa_empisteytiko1
 
ΝΗΣΟΣ 2: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
Μετά την επιτυχία της ‘’Νήσου’’, η οποία τερμάτισε το 2010, ως η πιο εμπορική ελληνική ταινία της χρονιάς, έρχεται η ‘’Νήσος 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού’’!
Η υπόθεση είναι ξεκαρδιστική και γεμάτη ανατροπές για μία ακόμα φορά.  Στην πρώτη ταινία, η διαθήκη του άρχοντα του χωριού είχε αναστατώσει το νησί. Είχε αφήσει την περιουσία του στους ανθρώπους που εκπροσωπούσαν τις τέσσερις εξουσίες του νησιού, στο δάσκαλο, στον παπά, στον αστυνόμο και στον πρόεδρο της κοινότητας, με την προϋπόθεση να βγουν δημόσια τα άπλυτά τους στη φόρα. Κάποιοι, στο τέλος της ταινίας, είχαν καταλήξει στη φυλακή.
Αυτή τη φορά, οι ίδιοι ήρωες αναζητούν έναν θησαυρό που χρονολογείται από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Την ύπαρξή του εξομολογείται στον παπά ένας ετοιμοθάνατος βαρυποινίτης, που του δίνει το μισό χάρτη και πριν προλάβει να του αποκαλύψει ποιος έχει τον άλλο μισό πεθαίνει. Και κάπως έτσι ξεκινά το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.
nisos2-600x400
Τα γυρίσματα φτάνουν προς το τέλος, αυτές τις μέρες στη Σίφνο, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σκηνοθέτη του «Παρά πέντε», ενώ το σενάριο υπογράφουν και πάλι η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος.  Στην ταινία παίζουν Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Παύλος Ορκόπουλος, Μιχάλης Γιαννικάκης, Αλέξανδρος Γιάννου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Σόλωνας Τσούνης, Πόπη Χριστοδούλου.  Στο παλαιό cast εντάσσονται και νέοι πρωταγωνιστές ανάμεσα τους ο Νίκος Γεωργάκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Αγγελική Λάμπρη.
Η “Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Ιανουαρίου από τη VillageFilms.

Νήσος 2:Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού by Flixgr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!